Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Fethi şehit oldu ama bu hatalar da gözden kaçmadı!

Söz dizisinde Fethi şehit oldu ama bu hatalar da gözden kaçmadı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV ekranlarında yayınlanan askeri dizi ‘Söz’ün dün akşam yayınlanan bölümünde Avcı lakaplı  Fethi karakteri şehit oldu. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni’ne yapılan saldırıyı fark eden Fethi teröristlerle çatışmaya girdi ve vuruldu.

Teröristleri etkisiz hale getirdikten sonra törenin yapıldığı yapıldığı salona giren Fethi burada tüm komutan ve arkadaşlarının arasında yere yığılarak son nefesini verdi ve şehit oldu.

Sahne duygu yüklü bulunsa da bazı mantık hataları izleyenlerin gözünden kaçmadı ve izleyiciler bunlara tepki göstererek dizinin eski havasının kalmadığını savundu.

Fethi’nin teröristleri fark ettikten sonra onlarla çatışmaya girmesi ancak bunu kimsenin fark etmemesi mantıklı bulunmadı. Silahlarda susturucu olduğu için silah seslerinin duyulmaması normal karşılansa da koca salonda bir güvenlik ekibi ya da polisin olmaması mantıksız karşılandı.

Söz dizisinde Fethi şehit oldu ama bu hatalar da gözden kaçmadı! 7

Üstelik tören sahnesi gelmeden önce Eylem Erdem Albay’a alandaki güvenlik önlemlerinin arttırıldığını söylemişti.  Buna rağmen Fethi’nin teröristlerle çatıştığını kimsenin fark etmemesi mantık hatası olarak algılandı.

Üstelik, arkası dönük şekilde duran son iki teröristi gören Fethi onlara seslenip kendisini fark etmelerini sağlamak yerine arkalarından ateş etseydi belki de ölmeyecekti.

Fethi’yi yaralı gören arkadaş ve komutanlarının ambulans çağırmayı düşünmemesi de ayrı bir hata olarak algılandı.

Tabi ki, yeni diziye başlayacak olan Burak Sevinç diziden ayrılacağı için Fethi karakteri bir şekilde ölecekti ve bu nedenle sahnedeki mantık hatalarını da görmezden gelmek gerekiyor.

Öte yandan, Söz dizisi ekibinin ya da Burak Sevinç’in sosyal medyadan bir veda paylaşımı yapmaması da ‘Acaba bir ters köşe mi olacak’ sorusunu akıllara getirdi.