Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülse Birsel bir cümle ile çok etkili bir mesaj verdi!

Gülse Birsel bir cümle ile çok etkili bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisiyle 11 Ekim Cuma günü Puhu TV’de hayranları ile buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Elle dergisine de özel açıklamalar yaptı.

Derginin Ekim sayısında 23 kadına yer verildi.Kapakta ise Gülse Birsel yer aldı. Birsel,”Hayal gücünü hoş gör, şiddeti asla” mesajıyla derginin kapağından önemli bir çıkış yaptı.

Dergi kapağını instagram hesabından paylaşan Gülse Birsel’e hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Bir takipçisi, “Tebrik ederim, gerçekten yine farkındalık yaratan bir çalışmaya imza atmışsınız. Bu ülkede sizin gibi çalışan, üreten ve zekası ile bir şeyleri başaran kadınları görmek geleceğe dair güzel umutlarımızı daha gerçekçi kılıyor” diye yazdı.

Gülse Birsel bir cümle ile çok etkili bir mesaj verdi! 7

Elle Dergisi Ekim Sayısı Hakkında:

Ekim sayımızda 23 muhteşem kadın var. Bu ay, dergiyi kadın hareketine adadık. Günlerce boğazımızı düğümleyen olaylara karşı susmak, olanları unutmak istemiyoruz. Ülkenin cesur, mücadeleci, başarılı, sesi gür çıkan aynı zamanda iş hayatında sözel tacize, ayrımcılığa uğramış ve tabii büyük başarılar da kazanmış kadınlarıyla dertleşip, ülkemizde kadınların her gün yüzleştiği sorunlara çare aradık. Gülse Birsel’in röportajında söylediği cümle gibi çok basit bir ortak hayalimiz var aslında… “Sokağa çıkan herkes, sinirlenip yanındakine tekme bile atsa bedelini ödeyeceğini bilerek çıksa da 85 milyon rahat rahat sokaklarda dolaşsak.”