Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel bu sefer ciddi ciddi gelen felaketi gösterdi!

Gülse Birsel bu sefer ciddi ciddi gelen felaketi gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülse Birsel, günlerdir evinde kendini tecrit etmiş durumda. Oyuncu, bu süreçte ise Jet Sosyete’de canlandırdığı Gizem Özpamuk karakterine bürünerek yaptığı uyarı mesajları ile dikkat çekmeye çaba harcıyor.

Mümkün olan herkesi evlerinde oturmaya ve dışarıya çıkmamaya davet eden Gülse Birsel, Jet Sosyete setine ara verilmesinden bu yana evinde dinlenmeye çekildi. Koronavirüsün hızlı bir yayılım gösterdiğini vurgulayan Gülse Birsel, sağlık sisteminin sorunlar yaşayabileceğine göndermede bulundu.

Birsel, “Vakalar çok hızlı artıyor. Sağlık sistemini çökertmemek için evinizde oturun! Sosyal izolasyon şart! Tatil edilmeyen iş yerlerinde çalışmak zorunda olanlara lafım yok, onlara kolaylıklar ve dikkat diliyorum. Ama “Ben evde sıkılıyorum yea, bunalıyorum, hep evde de olmaz ki, hiç mi sosyalleşmeyelim eşle dostla?” diyenlerin ağzına kürekle vurduktan sonra kendilerini kanepeye bağlayıp Gizem’in şu sanatsal tavsiyelerini paylaşabilirsiniz” diyerek çeşitli önerilerde bulundu.

Gülse Birsel’in önerilerini aşağıdaki paylaşımını kaydırarak görebilirsiniz.