Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel dediğini yapıyor, bambaşka Jet Sosyete geliyor!

Gülse Birsel dediğini yapıyor, bambaşka Jet Sosyete geliyor!

tarafından ker_def

Gülse Birsel imzalı, Jet Sosyete, izleyicileri için sürpriz bir bölüme hazırlanıyor. Fark yaratmayı seven ekip, #evdekal’dığımız bu günler için çok özel bir bölüm ile ekrana eliyor. Gülse Birsel, geçtiğimiz gün instagram hesabından yaptığı duyuruda Jet Sosyete oyuncularının evlerinde yapacakları çekimlerin dizide kullanılacağını belirtmişti.Bu proje ile evden yapılan çekimlerle bir bölüm hazırlığı var. Detaylar da ortaya çıktı.

JET SOSYETE’NİN CORONA İLE İMTİHANI Gizem İzmir’de annesinin evinde ilgi, alkış ve hayranlarının özlemi içindedir. Cengiz, iç mekanlarda bunalmakta artık bahçede yaşamaktadır. Safiye kendini çamaşır suyuna vermiştir. Ozan ilk kez tek başına ve flörtsüz kalmıştır, Şennur ise ev izolasyonu kurallarını bükme, kendini sokağa atma çabasındadır. “Jet Sosyete’nin corona ile imtihanı” kolay geçmemektedir!

TÜM OYUNCULAR EVLERİNDEN ÇEKİM YAPACAK! İlk kez, tüm oyuncuların evlerinden görüntülü konuşma ile sete girmeden çektikleri, sosyal izolasyonun bir çekim tekniğine dönüştürüldüğü bölümün çok ilgi çekeceği şüphesiz.

Eğlenceli görüntülü konuşmalar ve hatta minik konserlerle corona günlerinde hepimizin yaşadıklarını anlatan Jet Sosyete çok özel bir bölüm ile geliyor.

“Jet Sosyete’nin corona’yla imtihanı” yakında Star’da… Jet Sosyete yine size iyi gelecek!.