Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’i çok mutlu eden Jet Sosyete başarısı!

Gülse Birsel’i çok mutlu eden Jet Sosyete başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Marketing Türkiye tarafından paylaşılan bir analiz Gülse Birsel’i çok mutlu etti. Jet Sosyete dizisinin dijital platformlarda en çok izlenen dizi olması da pek şaşırtmadı.

İlk 2 sezonunda ekranda fırtına estiren Jet Sosyete, 60 dakikaya inince ekran yerine dijital platformda yer alma tercihi yaptı. Dizinin hayranları Puhu TV’de yayınlanan yapıma büyük ilgi gösterince de planlar tuttu.

Marketing Türkiye araştırmasına göre Jet Sosyete en çok izlenen dijital platform dizisi oldu. Arkasından Behzat Ç. gelirken, Hakan Muhafız da 3. sırada yer aldı.

Gülse Birsel’in canlandırdığı Gizem karakteri de en sevilen karakterler arasında öne çıktı. Bu araştırmayı instagram hesabından yayınlayan Gülse Birsel, duyduğu mutluluğu paylaştı.

Birsel, “Türkiye’de dijital platformda en çok izlenen dizi çıkmışız. Bu dizilerin karakterlerinden en çok Gizem’i sevdiğiniz için de “Sağoluun bebekleriim, bacımlaaar”… Merak edenler için, biz setteyiz, Şubat ayında sezonun ikinci yarısı Puhu TV’de yayında olacak.)

Gülse Birsel'i çok mutlu eden Jet Sosyete başarısı! 7