Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’den tartışma yaratacak, şoke eden veda mesajı!

Gülse Birsel’den tartışma yaratacak, şoke eden veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. 3. sezonu Puhu TV platformunda geçiren dizi, başarılı performans sergilemekte.. Gülse Birsel de gidişattan çok mutlu.

2019 yılına veda paylaşımı yapan Birsel, 2020 yılı için ise umutlu konuştu. 2019’un enkaz dolu bir yıl olduğu göndermesi yapan ünlü oyuncu bunu siyaset ve ekonomik gelişmeler için mi söyledi, bu da merak edildi.

Birsel, “”2020 bir kendine gelsin, iyi performans göstersin. 2019’dan enkaz devraldı, durumu toparlasın, kutlamalara layık olsun” diye yazdı.

Birsel, Jet Sosyete dizisinin de ara verdiğini belirtti. Oyuncu, “Biz her yıl olduğu gibi 3-5 haftalık bir ara veriyoruz, sezonun ikinci yarısıyla Şubat ayında tekrar beraber olacağız, ta ki karpuz kabuğu denize düşene kadar” dedi.

Ancak oyuncunun mesajının devamında ise Puhu TV’ye planlama eleştirisi vardı. Ayrıca bu durumdan çok da rahatsız olduğunu da kelimelerine gizledi. İşte mesajın o bölümü:

“Ne gün, tam tarih ne” gibi sorularınız için @puhutv ‘yi bunaltabilirsiniz. Zira ben meşgulum, altından ne çıkacağını bilmediğim, hiç tanımadığım bir yılı iyi niyetle karşılamaya hazırlanıyorum! Bu da biraz saflık. ????????????

Gülse Birsel'den tartışma yaratacak, şoke eden veda mesajı! 7