Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’in dizi eleştirisi İrem Helvacıoğlu’na gitti!

Gülse Birsel’in dizi eleştirisi İrem Helvacıoğlu’na gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, önceki günlerde yaptığı bir açıklama ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Puhu TV’de 3. sezonuyla 60 dakikalık bölümlerle Cuma akşamları yayınlanan Jet Sosyete dizisinde Gizem Özpamuk olarak izlediğimiz Gülse Birsel, oyunculara bir uyarıda bulunmuştu.

Yüze uygulanan botoksun bir oyuncu için ne kadar sıkıntı doğurabileceğini anlatan Birsel, ”Botoks mimikleri engelleyen bir uygulama olduğu için, drama ve komedi oyuncusu, ya çok ölçülü yaptırmalı, ya da yaptırmamalı. Ekranda güzelliğiyle ünlü ise ufak dokunuşlar yaptırabilir” diye konuşmuştu.

Bu noktada Gülse Birsel, botoks yaptıran oyunculara aslında ne kadar büyük bir yanlışın içinde olduklarını anlatmak istemişti.

İrem Helvacıoğlu, Milliyet gazetesinin haberine göre botoks yaptırıyor.

Gülse Birsel'in dizi eleştirisi İrem Helvacıoğlu'na gitti! 7

Estetiğe karşı olmadığını belirten Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu, “Estetiğe karşı değilim. Arada botoks yaptırıyorum” diye konuştu.

Oyuncunun bu sözleri ile Gülse Birsel’in uyarısını yan yana koyunca, Helvacıoğlu’nun botoks konusunda bir kez daha düşünmesi gerekiyor.