Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’in Yılbaşı Gecesi filminin çekimleri bitti ama ekip birbirine doyamadı!..

Gülse Birsel’in Yılbaşı Gecesi filminin çekimleri bitti ama ekip birbirine doyamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü senarist Gülse Birsel’in Disney Plus dijital platformu için çektiği ve uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı Yılbaşı Gecesi adlı filmin çekimleri geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ekip, çekimleri bitirmenin mutluluğuyla kutlama için bir araya geldi.

Gülse Birsel bu anları instagram hesabında, “Herkes yeni projesine yürümeye devam edecekken, araya neşeli bir virgül atma gecesi. Arkadaşlar iyidir” notuyla paylaştı.

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin çekimleri bitti ama ekip birbirine doyamadı!.. 10

Ünlü senarist Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda oynadığı Yılbaşı Gecesi isimli komedi filminin çekimlerinden paylaşılan fotoğraflar da film ile ilgili merakı iyice artırdı.

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin çekimleri bitti ama ekip birbirine doyamadı!.. 11

Filmin kadrosunda Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt,  Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk ve Ayta Sözeri yer alıyor.

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin çekimleri bitti ama ekip birbirine doyamadı!.. 12

Şebnem Bozoklu, kutlama gecesine ait fotoğrafları sosyal medya hesabında “Filmi bitirdik ama görüşmeden duramıyoruz” notuyla paylaştı.  BKM’nin yapımcılığında çekilen Yılbaşı Gecesi’nin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor.

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin çekimleri bitti ama ekip birbirine doyamadı!.. 13

Filmde, Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olaylar anlatılacak. Pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada yılbaşı gecesinde buluşmaya hazırlanan Didem, yılbaşı sabahında aldığı tatsız bir haber alır. Son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur.

Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı geceyi kötü geçirmemesi için çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir gece geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.