Ana sayfa Dizi Haberleri Gümüş dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un söylediği küçük yalan başına iş açtı!

Gümüş dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un söylediği küçük yalan başına iş açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Songül Öden, youtube’da İbrahim Selim ile Bu Gece isimli programın konuğu oldu. Yıllar önce Gümüş isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol alan Songül Öden, o dönemde yaşadığı bir olayı izleyicilerle paylaştı.

18 saata yakın bir süre çalıştıkları bir dönem olduğunu hatırlatan Songül Öden, Gümüş dizisinin hem kendisi hem de diğer oyuncular açısından bir okul gibi olduğunu ifade etti. Yoğunluk arasında dizinin senaryosunu bile zorlukla okuyabildiğini belirten oyuncu, başroldeki arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a yaptığı şakayı ilk kez anlattı.

20 Ocak 2005 tarihinde başlayan Gümüş dizisi, 16 Haziran 2007 tarihinde 100. bölümüyle final yapmıştı. Dizinin yönetmeni ise Kemal Uzun idi. Songül Öden çok yoğun çalıştıkları o dönemde rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a yaptığı şakayı şöyle anlattı:

“Bir bölüm biterken, öteki bölümün senaryosu gelip arabada okuduğum, sette okuduğumuz zamanlar olmuştu. Ben de arabada okudum senaryoyu, sete gittim. Kıvanç duruyor orada. ‘Okudun mu senaryoyu?’ dedim. Senaryodaki bir şey soracaktım. ‘Okudum’ dedi. Çok şeffaf bir tiptir Kıvanç, yalan attığını gördüm. Ben onu görünce… ‘Ya çok sinirliyim’ dedim. ‘Neden?’ dedi. ‘Okudum dedin ya’ diye söyledim. ‘Bu mevsimde Boğaza elle tutuşup atlamak nedir, ayıp değil mi’ dedim. ‘Konuşalım’ dedi. AbuD Efendi Yalısı’nda çekilirdi, üst kattaydı Kemal (Uzun). Çıktık yukarıya ama benim dalağım çok düşük olduğu için yolda gülmeye başladım. Yolda bozdum.”

Songül Öden, vakit olmadığı o dönemde Kıvanç Tatlıtuğ’un ayıp olmasın diye söylediği küçük bir yalanı söylediğini ama geri de dönemediği için böyle bir şaka yaptığını sözlerine ekledi.