Ana sayfa Dizi Fragmanları Levent Ülgen, Gençliğim Eyvah dizisinde herkesi fena şaşırtacak!

Levent Ülgen, Gençliğim Eyvah dizisinde herkesi fena şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Levent Ülgen, yeni dizi Gençliğim Eyvah ile yeniden ekrana dönüş yapıyor. atv’de ilk bölümü 15 Haziran Pazartesi, yani bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak olan dizi merakla bekleniyor. İki kebapçının anlaşmazlığı üzerine kurulu olan dizide Cengiz Bozkurt ile başrolü paylaşan Levent Ülgen, bu sefer izleyicileri şaşırtacağını söyledi.

Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Çünkü beni hep sahtekar görmeye alışmışlardı. Bu sefer ben safı oynuyorum.Bana sahtekarlıklar yapılıyor. İyi niyetli, biraz saf, aptal değil. Hep kandırılmış, kandırılmaya devam ediyor. Kendince açık gözlülük yapmaya çalışıyor ama çok da beceremiyor. Çünkü kötü niyetli birisi değil” diye konuştu.

Levent Ülgen, Gençliğim Eyvah dizisindeki Zekeriya Bozoğlu karakterini çok sevdiğini ifade etti. Bugüne kadar izleyicilerin hep sahtekar rollerinde gördüğü Ülgen, “Hep böyle sahtekar rolü oynamaktan sıkılmıştım. Bu sefer ben sahtekar değilim” diye konuştu.

Zekeriya Bozoğlu nasıl bir karakter?

Urfalı kebap ustası. Nuriye Bozoğlu ile olan evliliğinden Veysi, Azra ve Ayşe isminde üç çocuğu var. Yıllar sonra Çavi isminde bir İtalya’nın oğlu olduğunu öğreniyor. Dürüst ve namuslu bir adam olan Zekeriya başındaki bu beladan kurtulmak için can düşmanı Arif’le işbirliği yapmak zorunda kalıyor.

Çavi’ye bunca yıl babalık yapamadığı için büyük vicdan azabı duyuyor. Karısı Nuriye’nin olan biteni duyması Zekeriya’nın kıyameti olacak. Büyük kızı Azra kıymetlisi. Kimselere vermeye kıyamıyor.