Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Günlerdir Müge Anlı’da aranan Selma Güneş ile ilgili iddia şoke etti!

Günlerdir Müge Anlı’da aranan Selma Güneş ile ilgili iddia şoke etti!

tarafından zk zk

Müge Anlı’da bir kaç gündür işlenen olayla ilgili bir ihbar, kafaları fena karıştırdı.

Programda öldü mü, kaçırıldı mı diyerek aranan Selma Güneş’in 4 yaşında görme engelli çocuğunu bırakıp gittiği ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Selma Güneş hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Selma Güneş’in kaçtığı iddia edilen Suat beyin bir akrabası ve İzmir’den bir kuyumcu canlı yayına bağlandı. Müge Anlı, Selma Güneş’i aramaya devam ediyor..

Müge Anlı’da aranan Selma Güneş hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. Selma Güneş’in Suat adındaki evli bir kişiyle kaçtığı iddiaları güçlenmeye başladı. Henüz net bir sonuç çıkmasada 2 yeni iddia daha geldi..

Müge Anlı Selma Güneş’i aramaya devam ederken, gelen bir telefon bağlantısı olayı farklı bir boyuta taşıdı. Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 12 Aralık programında Selma Güneş’in akıbeti konuşuldu..

Mahmut Güneş, yeğeninin kendisine eşi Selma Güneş ile İzmir’deki yanmış kadın cesedinin çoraplarının benzediğini söylediğini açıkladı. Yanmış kadın cesedinin eşi olabileceğini ifade eden Mahmut Güneş Müge Anlı’ya, “Gerçekten ne olduğunu bilmiyorum” dedi..

Müge Anlı, Selma Güneş’e ne oldu? Kaçtı mı, öldürüldü mü? sorularını aramaya devam ederken Mahmut Güneş’in sözleri kafaları karıştırdı..

“Sıra bende” diyen Mahmut Güneş, “Birileri bana mesaj veriyor” ifadelerini kullandı. Söze giren Müge Anlı, “O ne demek. Söyle bakalım sen bir şeyler biliyorsun çıkar ağzındaki” şeklinde konuştu..

Bir kez daha bir bilgisi olmadığını dile getiren Mahmut Güneş, eşi Selma Güneş’in akıbetinin ne olduğunu merak ettiğini söyledi..

İşte o anlar:

Mahmut Güneş’in yeğeni Gizem Kardaş telefonla bağlandı. Yengesi hakkında konuşan Güneş, “Yengemden çok şüphelendim. Hatta telefonunu kurcalamaya çalıştım. Gözü hep televizyonundaydı. Çorap benim verdiğime benziyor taytıda benziyor” dedi..

Tam bu sırada adını vermek istemeyen bir hanım efendi canlı yayına bağlandı..

Telefonla bağlanan kadın, “27 Kasım’dan beri de benim eşim yok. “Selma Güneş benim eşimle kaçtı çok eminim” şeklinde konuştu..

Eşini daha önce Instagram’dan yakaldığını belirten kadın, “4 yaşında kızı olduğunu da biliyorum. Eşim 2-3 güne kadar arıyordu çocuklarla konuşmak istiyordu ben konuşturmadım” dedi..

Kocası Suat Aksakallı’nın Selma Güneş ile kaçtığını söyleyen kadın, “Beni aradı ve bana ‘yuvamı kurdum’ dedi. Şuan İstanbul’dalarmış ama nerede olduğunu bilmiyorum” dedi..

Canlı yayına bağlanan Suat beyin bir akrabası, Suat’ın İstanbul’da yaşayan kardeşi Vedat beyin evinde yaşadığını söyledi..

Selma Güneş öldü mü, kaçtı mı? sorularına yanıt aranırken bir başka telefon bağlantısı daha geldi..

İzmir’den arayan bir kuyumcu, Suat beyin geçtiğimiz günlerde kendisinden 2 adet alyans aldığını söyledi. Stüdyodan gelen soru üzerine ise kuyumcu, Suat beyin alyanslara her hangi bir isim yazdırmadığını belirtti..