Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay, sevimli köpeği gök gürültüsünden korkunca imdadına yetişti!

Gupse Özay, sevimli köpeği gök gürültüsünden korkunca imdadına yetişti!

tarafından ker_def

Yalan Dünya dizisiyle ekrana geldikten sonra yıldızı parlayan ve sonrasında senaryosunu da kendisinin yazdığı Deliha, Deliha 2 ve Görümce filmlerinin ardından sinemaya geçen Gupse Özay, şu sıralar yeni projeleri için çalışıyor.

Televizyongazetesi/Detay – Komedi alanında son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi olan Özay, Deliha 2 filminde yönetmenlik yaparak bu konudaki başarısını da ortaya koymuştu.

Senarist, oyuncu, yönetmen kimlikleriyle farklı projeleri merakla beklenen Gupse Özay, ekranlardan ve sinemadan uzak olduğu süreçte instagram paylaşımlarıyla takipçileriyle buluşuyor.

Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi olan Gupse Özay’ın, kimi zaman ev hayatından paylaştığı fotoğraf ve videolar da ilgi görmeye devam ediyor.

Özay’ın bir hayvansever olduğunu bilmeyen de yok. Evinde sevimli köpek dostlarıyla yaşayan Özay, son olarak bir minik kedi yavrusunu da sokakta terkedilmiş görünce alıp evine sahiplenmişti.

Son paylaştığı fotoğrafta ise köpeğiyle poz veren Gupse Özay, sevimli dostunun gök gürültüsünden korkmasıyla onu telkin etmek için sarıldığını anlatıyordu.

İşte Gupse Özay’ın o paylaşımı:

Gök gürültüsünden korkmayı engellemenin yolu: Sarılmak

Gupse Özay, sevimli köpeği gök gürültüsünden korkunca imdadına yetişti! 7