Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gürgen Öz, Fahriye Evcen – Burak Özçivit çiftiyle dalga geçeyim derken işler tersine döndü!

Gürgen Öz, Fahriye Evcen – Burak Özçivit çiftiyle dalga geçeyim derken işler tersine döndü!

tarafından ker_def

Gürgen Öz, bebek bekleyen ünlüleri eleştirirken kendini zor duruma soktu!

Televizyon Gazetesi Analiz / Ünlü oyuncu Gürgen Öz’ün bebek bekleyen ünlülerle ilgili sözleri büyük dikkat çekti.

Fahriye Evcen – Burak Özçivit ve Pelin Akil – Anıl Altan çiftleri son dönemde bebek bekleyen ve bebekleri için instagram hesapları açan isimlerdi… Gürgen Öz’ün de hedefine giren çiftler oldular…

Bebekleri için baby shower düzenleyen ve instagram hesabı da açan ünlüleri eleştiren Gürgen Öz, adeta dalgasını geçti.

Bebek sahibi olmayı bekleyen ünlü isimlerin heyecanını ve topluma örnek olduklarını görmezden gelen Gürgen Öz, “Şimdi bebeğimiz olacak ya, hemen bir baby shower yapmalıyız. Instagram hesabı da açmamız gerek” sözleriyle çok konuşulacağa benziyor.

Öz, paylaşımının altına da şu notu düştü: “Vallahi ben artık bilmiyorum, çocuğu kendimize mi yapıyoruz yoksa takipçilere mi? Instagram’ı bir açıyorum, bebecik daha yeni doğmuş, çocuk storyde şaşkın şaşkın bakınıyor, anne anlatıyor baba çekiyor… Çocuk ilk kakasını yapmış, tak video olarak hesaba düşmüş, yahu bir durun, anı yaşayın! Ne olur… Rahat olun… Trendleri yakalayacağız diye çocuğunuzla olan özel anları kaçırmayın… Bu bebekler elaleme mi yapılıyor size mi? Ah sosyal medya, ah kapitalizm, elalem görsün konsepti en çok sana yarıyor burada! Not: Duygusal Müzik altı doğum videosunu ve İsme özel cupcakeleri de unutmamak lazım…”

Gürgen Öz’ün bu paylaşımına sosyal medyada ise eleştiri ve tepki vardı. Zira Gürgen Öz’ün atladığı temel nokta aile kavramının önemini gösteren, bebek sahibi olmanın sorumluluğunu toplum önünde sergileyen ünlü isimlerin rol model alındığını ve bunun toplumun sağlıklı gelişimi için ne kadar önemli olduğunu görmemiş olmasıydı.

Ayrıca sosyal medyadaki bazı fırsatçıların ünlülerin çocuklarının adına hesaplar açıp buradan yaptıkları paylaşımlarla daha sonra bu ünlülere ne kadar büyük sorunlar yaratabildiklerini de kaçıran Gürgen Öz, bu paylaşımıyla aslında kendisiyle dalga geçilmesine sebep oldu.