Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gürkan Uygun, karantina günlerini kamp ortamına çevirdi!

Gürkan Uygun, karantina günlerini kamp ortamına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gürkan Uygun, Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil Halid karakteri ile yer almaya devam ediyor. Mart ayının ortalarından bu yana dizinin setinde çekimler yapılmıyor.

Payitaht Abdülhamid hayranları stok bölümlerin bitmesinin ardından, yeni bölümlerin ne zaman çekileceğini merak ediyor. Ancak şu aşamada henüz çekimlere başlanması beklenmiyor. Dizinin oyuncuları youtube yayınında buluştu. Gürkan Uygun, okullar tatil edilince ailesiyle birlikte Turgutreis’teki evine gittiğini söyledi.

Evinin bahçesinde toprakla uğraşan ünlü oyuncu, zamanının büyük bölümünü bahçede harcıyor. Gürkan Uygun, “Burada bütün toprak parçalarını eşeledim, kazdım., diktim, fideledim. Tutmazlarsa daha da ileri gideceğim. Bütün vaktimi aldı bahçe işleri. Köstebek gibiyim her yeri acayip hale getirmiş durumdayım” diye konuştu.

Dizi seyretmek, kitap okumak gibi bir şeye vakit bulamadığını anlatan Gürkan Uygun, artık rahatladığını, kendisi için bu sürecin kamp gibi olduğunu anlattı.

Mümkün olduğunca çıkmadığını, haftada bir alışveriş yaptıktan sonra her türlü teması kestiklerini anlattı.Çalışmak durumunda olan herkese kolaylıklar ve sağlıklar dileyen Gürkan Uygun, “İnşallah sağlıkla atlatırız bu süreci, her birimiz” diye konuştu.