Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gürkan Uygun’un imajı karantina günlerinde değişti!

Gürkan Uygun’un imajı karantina günlerinde değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları 1 Mayıs Cuma günü youtube üzerinden hayranları ile 3. kez buluştu. Dizinin ünlü isimlerinin bu buluşmasının sebebi izleyicileri yalnız bırakmamak. Dizinin çekimlerinin koronavirüs salgını nedeniyle yapılamaması nedeniyle youtube üzerinden buluşmalar yapılıyor.

Bülent İnal, Cem Uçan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun ile yönetmen Doğan Ümit Karaca ve senarist Uğur Uzunok yayında yer alan isimlerdi.

Dizide Halil Halid karakterini canlandıran oyuncu, Turgutreis’teki evinde olduğunu ve güneş nedeniyle de yüzünün bronzlaştığını ifade etti.

Gürkan Uygun, “Bir aydır Turgutreis’teyim. Buralarda dışarılardayım. Bahçe gibi gezme alanım var. Biraz fazla yandım. Ben de tekneciler gibi oldum” diye konuştu. Gürkan Uygun, bir izleyicinin “Halil Halid ile karşılaşsa ne söylerdi?” sorusunu yanıtladı.

Halil Halid’in mühim bir karakter olduğunu ve birçok ülkede bulunduğunu anlatan Gürkan Uygun,en çok nereyi sevdiğini sorabileceğini ifade etti.Uygun, “Profesörlük yapmış, hafiye olarak vazife yapmış. Tekrar yaşadığı döneme dönebilme şansı olsaydı neyi değiştirmek isteyeceğini sorabilirdim” dedi.

Birkaç tane yabancı dili olan bu karakterin donanımlı birisi olduğunu ifade eden Gürkan Uygun, Halill Halid’in kendi kimliğini saklayarak uzun yıllar hafiye olarak yaşadığını ifade etti.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.