Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin 6. bölüm 2. fragmanı izle! Ökkeş’in büyük oyunu!

Güvercin 6. bölüm 2. fragmanı izle! Ökkeş’in büyük oyunu!

tarafından ker_def

Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Güvercin dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada başrolde buluşmuştu. İki ünlü ismin uyumlu birliktelikleri diziye ivme kazandırmaya başladı. Genco Özak’ın Ökkeş karakteri ile çok başarılı performans sergilediği Güvercin dizisinde 29 Aralık Pazar günü 6. yeni bölüm yayınlanacak.

Dizinin 6. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Kendini harap eden Zülüf’e Kenan’dan tavsiyeler var. Her şeyi kendisinin omuzlayamayacağını söyleyen Kenan ile Zülüf birbirlerine bir adım daha yaklaşıyor. Ökkeş ise ağabeyi Kenan ile artık ortak olduklarını söylüyor ve işlerin başına geçeceğini gösteriyor. Zülüf ve Kenan aşkının başladığı anlara da şahitlik edeceksiniz.

Güvercin dizisinin 6.yeni bölümünde önemli olaylar, gelişmeler var.Her geçen hafta izleyicileri hikayesine biraz daha çeken Güvercin, ekranın özel yapımlarından birisi konumunda.

Güvercin dizisinin 5.bölümünde yaşananları da yeniden hatırlayalım: Zülüf, yanlışlıkla Kenan’ı vuruyor.

Ökkeş cezaevinden çıkmış, konağa geri dönmüştür. Zülüf on beş yıl önce cinayet mahalinde gördüğü silahın aynısını Kenan’ın odasında görünce aklı karışmıştır. Kenan’dan bu silahın onda ne işi olduğunu açıklamasını isterken yanlışlıkla Kenan’ı vurmuştur. Ökkeş, ağabeyine karşı hala öfkelirdir. Kendisini polise nasıl teslim ettiyse Zülüf’ü de teslim etmesini ister. Bu olay Kevsa, Celil ve Ökkeş için Zülüf’ün konağa intikam için geldiği tezini savunmaları için bulunmaz fırsat olur. Kenan’sa Zülüf’ün barış için konağa döndüğünü düşünürken, bu olayla bir hayal kırıklığı yaşar. Ancak Zülüf’ün ısrarla babasının katil olmadığını söylemesi onun da kafasını karıştırmaya başlayacaktır.