Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisi final yapıyor ama Star TV’yi de takdir etmek şart!

Güvercin dizisi final yapıyor ama Star TV’yi de takdir etmek şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de 24 Kasım 2019 tarihinde başlayan, çekimleri Gaziantep’te yapılan Güvercin dizisi 13 bölüm olarak yayınlandı. Dizinin 16.bölümde final yapacağı duyurulmuştu. Ancak yaz ayları boyunca bir gelişme yaşanmadı.

Eylül ayı itibariyle ise dizinin 16. final bölümünün çekileceği ortaya çıktı. Ekip, yeniden Gaziantep’te bir araya geldi ve Güvercin’in final bölümünün çekimleri başladı. Bu gelişme dizinin hayranlarını mutlu etti. Birçok kanal bazı yapımlarını final dahi yaptırmadan bitirirken, Star TV’nin Güvercin dizisi takipçilerine karşı duyarlı davranıp yapımı final ile sonuçlandırmak istemesi de önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekti.

Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’yı buluşturan dizi, büyük beğeni toplamıştı ama sonrasında reytinglerdeki düşüş dizinin de sonu oldu.

Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Eslem Akar, Toprak Sağlam gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Güvercin dizisinin 16.final bölümü çekildikten sonra eldeki 2 stok bölüm ile birlikte Star TV tarafından ekrana getirilmesi bekleniyor.