Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat’tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı!

Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat’tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Güvercin dizisi Star TV ekranında izleyicilerle 24 Kasım Pazar akşamı ilk bölümü ile buluştu. Gaziantep’te çekilmekte olan dizinin hikayesi daha önce birçok dizideki hikayelere benzer, bir töre dizisi algısı yarattı.

Ancak hem oyunculuklar hem de hikayenin farklı gelişen yanları izleyicileri Güvercin dizisine çekti.

Dizide dikkat çeken 4 karakter vardı.İlk olarak Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat’tan nasıl kurtulacağı merak edilen Mehmet Ali Nuroğlu, Kenan karakteri ile ‘O iş bende, sıkıntı yok’ der gibi başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Almila Ada’nın da performansı iyiydi ve Nuroğlu ile de iyi bir ikili olacaklarını daha ilk bölümden hissettirdi.

Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat'tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı! 14

Aslı çıkışı yapan iki isim ise Kevsa rolündeki Nursel Köse ve Ökkeş karakterine hayat veren Genco Özak oldu.

Avlu dizisinde Kudret olarak hatırladığımız, kötü bir kadın karakterini adeta akıllara yazdıran bir performans sergileyen Nursel Köse, Güvercin dizisinde de rolünde çok iyiydi. Köse’nin mimiklerinden , cümleleri tonlama şekline kadar ince eleyip sık dokuduğu anlaşılmaktaydı.

Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat'tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı! 15

Dizinin en serseri karakteri Ökkeş… Genco Özak da bu karaktere öyle müthiş bir ruh verdik ki, Güvercin dizisinin ilk bölümünden itibaren Ökkeş herkesin aklına şimdiden yazıldı.

Genco Özak hatırlanacağı ozere Vatanım Sensin dizisinde deli fişek, vatansever Mehmet olarak ekrana gelmişti. Sonrasında da Söz dizisinde Selim yani Kopuk karakterine hayat vermişti. Her iki diziside de deli dolu, ne yapacağı belli olmayan ama sadık ve kendine güvenen bir rolde yer almıştı. Özak, Güvecin dizisinde biraz da serseri yakıştırmasını üzerine iyi yansıtmış. Ancak diğer 2 dizideki özelliklere uyan bir karakter ile yine kendini tekrar ediyor ama bu çok da başarılı bir tekrar.

Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat'tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı! 16

Sosyal medyadaki yorumlarda da izleyiciler diziden memnun olduklarını ve kendilerine çok etkilediğini belirten yorumlar yaptı.

Özellikle Mehmet Ali Nuroğlu’nun başarılı performansı öne çıkartıldı.

Almila Ada ile Nuroğlu’nun uyumunun da beğenildiği yorumlara yansıdı.

İşte o yorumlardan bazıları:

Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat'tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı! 17 Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat'tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı! 18 Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat'tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı! 19 Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat'tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı! 20 Güvercin dizisi iyi başladı; Mehmet Ali Nuroğlu Vedat'tan kurtuldu! Genco Özak öne çıktı! 21