Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisinde herkesin merak ettiğin tek bir şey var!

Güvercin dizisinde herkesin merak ettiğin tek bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Güvercin dizisi 12. bölümü Star TV ekranında 1 Mart tarihinde izleyicilerle buluşacak. Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 11. bölümünde Nefise’nin ölmediği, bebeğinin öldüğü ortaya çıkmıştı.

Ancak Nefise, Zeliha Kavve’nin kendisini bilerek vurduğunu ve çocuğunu öldürdüğünü açıklaması şaşkınlık yaratmıştı. Bununla da kalmadı, Nefise Müslüm’ü de istemiyor.Ökkeş de ortalığı aleve vererek “Yeniden hasımız” diyerek ateşe benzinle gitti.

Dizinin bundan sonraki gidişatı izleyicileri meraklandırıyor. Konuların dağıldığını ve nasıl toparlanacağını merak ettiklerini belirten Güvercin izleyicileri, 12. bölümde bu sefer de Zülüf ile Kenan ayrılığına şahit olacak.

Zülüf, Kenan’a bir şey olmasını engellemek için ayrılmaları gerektiğini söylüyor. Kenan bunu istemese de Zülüf elinden kayıp gidiyor. İzleyicilerin merak ettiği tek bir şey var; bu senaryo şimdi nasıl toparlanacak, izleyici nasıl ikna edilerek sonraki bölümler için ekran başına oturtulacak. 12. bölüm bu noktada büyük önem taşıyor.

İşte Güvercin 12. bölümden ilk görüntüler: