Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinde herkesi ters köşeye yatırdılar!

Güvercin dizisinde herkesi ters köşeye yatırdılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Güvercin dizisinde Eslem Akar’ın canlandırdığı Nefise karakteri bir kaza sonucu kayınvalidesi Zeliha tarafından vurulmuştu.

Nefise’nin öldüğüne yönelik fragmanlarda verilen imajın doğru olmadığı dizinin 11. bölümünde ortaya çıktı. Herkes Eslem Akar’ın canlandırdığı Nefise’nin öldüğünü sanmıştı.Ancak fragmanda verilen bu imajın doğru olmadığını izleyenler 11. bölümü izledikleri sırada görünce şaşırdı. Ölen ise Nefise değil, karnında taşıdığı bebeği çıktı.

Tek şaşkınlık bu değildi. Nefise’nin annesi Kevsa’ya benzediğini de izleyiciler bu bölümde görmeye başladılar. Zeliha Kavve’nin bebeğini öldürdüğünü söyleyen Nefise, tam da annesi Kevsa gibi konuştu ve “Zeliha Kavve benim bebeğimi öldürdü” diye polise ifade verdi.

Zülüf, annesini kurtarmak için büyük çaba sergilerken, Müslüm, eşinin söylediklerine inanmak istemedi. Nefise, “Kocası da babamı öldürmüştü, bize karşı kan davası güdüyorlar. Beni bilerek vurdu, çocuğumu öldürdü” diyerek ifade verince ortalık fena karıştı.

İzleyiciler bu bölümde anladılar ki, Nefise’nin içinden bir Kevsa çıktı…İşte o sahne: