Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Melis Sezen yastık kavgası yaptı sosyal medya alev aldı!..

Güzel oyuncu Melis Sezen yastık kavgası yaptı sosyal medya alev aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz’de canlandırdığı ‘Derin’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Melis Sezen son instagram paylaşımıyla yine gündem oldu.

Oyuncu, ‘Yastık kavgası’ anlamına gelen ‘Pillow fight’ notunu düştüğü yatak pozlarıyla hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Instagram’da 1.6 milyon takipçisi bulunan Melis Sezen’in paylaşımları kısa sürede, çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Güzel oyuncuya, ‘Beyazlar içinde bir güzellik’ yorumları yağdı.

Güzel oyuncu Melis Sezen yastık kavgası yaptı sosyal medya alev aldı!.. 9

Güzelliğiyle övgü toplayan Melis Sezen’in beyaz kısa şortuyla yatağın içinde eğlendiği halleri hayranlarından tam not aldı. Güzelliği ve doğal haliyle beğeni alan oyuncu makyajsız doğal güzelliğiyle de övgüleri topladı.

Güzel oyuncu Melis Sezen yastık kavgası yaptı sosyal medya alev aldı!.. 10

Yeni sezonda Disney Plus ile anlaşan oyuncu, Halit Ergen’in başrolünde yer alacağı Numen dizisinde rol alacak.

Güzel oyuncu Melis Sezen yastık kavgası yaptı sosyal medya alev aldı!.. 11

Medyapım imzalı Numen adlı dizinin senaryosunu Zafer Külünk kaleme alıyor. Distopik bir hikayenin anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Fatih Kızılgök oturuyor. Halit Ergenç dizide, yaptığı buluşla telepatik yöntemle eşiyle iletişim kuran bir karaktere hayat verecek.

Uzun süredir hazırlıkları süren yapım için Halit Ergenç ve Melis Sezen dışında yine oyunculuğu ile herkesin büyük beğenisini kazanan Songül Öden’in de başrollerden biri olarak ismi ön plana çıktı…