Ana sayfa Sosyal Medya Ha gayret olacak! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk inat etti, o fotodaki hareketi yaptılar!

Ha gayret olacak! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk inat etti, o fotodaki hareketi yaptılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, bir arkadaşlarının kendilerine instagram üzerinden göndermede bulunarak yaptığı zor bir hareketi yapmak için çaba harcadılar. Tam olarak fotoğraftakinin aynısı olmasa da hem cesaretleri hem de gerçeğine yakın duruşları takdir topladı. Oyuncu sevgililer, şu sıra projelerinin de olmaması nedeniyle hala tatil yapıyorlar.

Özge Özpirinçci bilindiği gibi son olarak Kadın dizisinde oynamıştı. Oyuncu, pandemi sürecinin ardından tatile çıktı ve Ekim ayına kadar da dönmedi. Bir ara İstanbul’da görülen oyuncunun tekrar Marmaris’e gittiği de sosyal medyadan anlaşıldı.

Oyuncu çift tatile doyamıyorlar. Bol bol yürüyüş yapıyor, açık arazide, doğada geziyorlar. Yaptıkları gezintileri de zaman zaman instagram’dan paylaşıyorlar.

Özge Özpirinçci’nin son paylaşımı ise görenleri gülümsetti. Oyuncu, moda ve sosyete isimli instagram adresinden kendisini etiketleyerek gönderilen fotoğrafa Burak Yamantürk’ü etiketleyip paylaştı.

Ha gayret olacak! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk inat etti, o fotodaki hareketi yaptılar! 8

Ertesi gün çiftin, kendilerine atıfta bulunulan fotoğraftaki hareketi yapmak için çabaladıkları yaptıkları paylaşımla görüldü.

Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk’ün omuzlarına çıkıp fotoğraftaki gibi durmaya çalışıyordu. İkisi de yoga ve çeşitli sporlar yaparak fit olan oyuncu çiftin bu hareket için biraz daha çalışması gerekecek ama yine de çıkan sonuç takdir edilesi…

Özpirinçci bu pozlarını “İlk deneme için fena değil bence” notunu düşüyor. Bir dahaki sefere bacaklarını tam uzatmayı deneyeceğini de belirterek…

İşte ünlü çiftin o pozu:

Ha gayret olacak! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk inat etti, o fotodaki hareketi yaptılar! 9