Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’daki metresi oynayan kişi, Burcu Biricik’in can dostu çıktı!

Kırmızı Oda’daki metresi oynayan kişi, Burcu Biricik’in can dostu çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir kaç haftadır Kırmızı Oda dizisinin yeni konuk oyuncusu Burcu Biricik, Boncuk karakteriyle dizide yer almakta. Biricik’in oynadığı Boncuk’un hikayesindeki detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım’a terapiye gelen Burcu, yanında üç ermişle dolaştığını söyleyen bir hasta.

Evlenip Hollanda’ya giden Boncuk, eşi Sadık’ın kendisiyle ilgilenmemesi, dil öğrenmesine karşı çıkması, arkadaş edinmesini istememesi üzerine yapayalnız, dört duvar arasında 7 yıl geçiriyor. Bir gün 3 ermişle konuşmaya başlıyor. Halisünasyon gören Boncuk, ermişlerin kendisini başka bir adamla evlendireceğini söylüyor.

Kırmızı Oda'daki metresi oynayan kişi, Burcu Biricik'in can dostu çıktı! 9

Boncuk’un durumu giderek daha travmatik bir hale gelince de Doktor Hanım’a getiriliyor. Hep gülen yüzüyle gördüğümüz Boncuk’un bu hafta neden bu halde olduğunu daha iyi öğrendik. Çocukken, babasının eve getirdiği metresi taklit ederek, eşinin kendisini kabullenip seveceğini bile düşünmüş Boncuk.

15. bölümde Boncuk’un geçmişinde babasının sevgilisi olan kadın, dizide ilk kez göründü. Bu kişiyi oynayan oyuncu Bennur Kuyucu, yeni bölümden bir gün önce aşağıdaki paylaşımı yaparak “Kimim ben?” sorusunu sordu ve takipçilerini merakta bıraktı. Bu paylaşıma Burcu Biricik de beğeni bırakmış ama yorum yapmamıştı.

Kırmızı Oda'daki metresi oynayan kişi, Burcu Biricik'in can dostu çıktı! 10

Kırmızı Oda’nın 15. bölümümün yayınlanmasının ardından Bennur Kuyucu’nun dizinin ‘kötü kadını’ olarak ortaya çıktığı görüldü. Kırmızı elbisesi, yanağında beni ve seksi halleri ile Boncuk’un babasının metresi olan kadın rolündeydi Bennur Kuyucu.

Ayrıca Burcu Biricik ile çok yakın arkadaş oldukları da sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla ortaya çıktı. İki oyuncunun uzun süredir tanıştıkları ve iyi dost oldukları da öğrenildi. Biricik, Bennur Kuyucu’nun aşağıdaki paylaşımını repost ederek “ay kız kardeşle aynı işte buluşma heyecanı” notunu düştü.

İşte o paylaşım:

Kırmızı Oda'daki metresi oynayan kişi, Burcu Biricik'in can dostu çıktı! 11