Ana sayfa Dizi İzle Hacı ana, Uğur iş için gitti – Kızım 4. Bölüm

Hacı ana, Uğur iş için gitti – Kızım 4. Bölüm

tarafından ker_def

Başrollerinde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız ‘ın yer aldığı Kızım dizisi Cuma günleri izleyicilerle tv8 ekranında buluşmakta. Serhat Teoman, Tugay Mercan , Sinem Ünsal ve Suna Selen’in de yer aldığı güçlü bir kadroya ve iyi bir hikayeye sahip. Dizinin 12 Ekim Cuma günü yayınlanan 4. yeni bölümüyle ilgili görüntüler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyle ilgili görüntüleri izleyebilirsiniz…

Kızım 4. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Demir, Uğur’un başına açtığı büyük beladan kurtulmak için büyük riskler alacağı bir tercih yapar. Seçtiği yolun, Öykü ile olan ilişkisini nasıl etkileyeceğini ve vicdanını ne kadar rahatsız edeceğini düşünecek kadar vakti olmamıştır.

Cemal intikam planına Öykü’yü dahil etmekte gecikmemiş ve Öykü’nün karşısına çıkmıştır. Öykü ve Cemal karşılaşması beklenmedik sonuçlar doğuracakken, Demir bu hamleden haberdar olacak mıdır?

Demir, Öykü’nün teyzesine ulaşmak için başını derde sokacak seçimler yapar ve gizemli teyzenin karşına çıkar.

Tüm bunlar olurken, Demir’in yaptığı hatalar Öykü’yü sonsuza kadar kaybetmesine yol açacak sonuçları karşısına çıkarmıştır ve Demir hazırlıksızdır.

Oyuncular:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi tv8 ekranında izleyicilerle buluştu.

Genel Hikaye;

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü ’yle yaşamayı istememektedir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.