Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’ı iplemeyen kayınvalide! Zuhal Topal’la Sofrada’nın geldiği son durum!

Zuhal Topal’ı iplemeyen kayınvalide! Zuhal Topal’la Sofrada’nın geldiği son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışması Fox TV ekranında izleyicilerle hafta içi buluşmaya devam ediyor. Programın reytingleri gayet iyi. Bunun da altında agresif kayınvalide ve gelinleri ekranda görüyor olmamız.

Mutlaka ya bir kayınvalide arıza oluyor, ya da birkaç gelin arızalık yapıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı da bu arıza durumu üzerinden pirim yapıyor.

Ekran başındaki izleyiciler, artık programın bu formatına alıştı. Her bölüm aynı senaryonun tekrar etmesi durumu izleyiciler için de pek sıkıcı gelmiyor. Çünkü gelin-kayınvalide arasındaki çatışmalar her zaman ve birçok ailede olan bir konu.

Konu genel olunca, programı izleyenler de kendilerinden bir pay buluyor.

Zuhal Topal, 27 Kasım Çarşamba günü konuk olduğu evde kayınvalideye bir önceki gün gelin hanıma düşük puan verdiği için basit bir soru sordu.

“Bak ablacağım niye bu kadar düşük puan verdin?” şeklindeki soruya kayınvalidenin yanıtı “Vallaha o herkesi ilgilendirmez. Öyle verdim” diye konuştu.

Topal, “Ben soruyorum ya” demek zorunda kaldı. Masada da kayınvalide verdiği bu düşük puan nedeniyle gelinini adeta yaktı…

27 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da ekrana gelecek olan 283. bölümden ilk görüntüleri videoda izleyebilirsiniz.