Ana sayfa Sosyal Medya Haketmişlerdi! Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’e sürpiz!

Haketmişlerdi! Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’e sürpiz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Komedi dizisi olan ve Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrol oyuncuları, bu aralar güzel bir sürprizin getirdiği mutluluğu yaşıyorlar. İki oyuncuyu bu kadar sevindiren ise bir ödül oldu. Onlarca dizinin yer aldığı ekranda İsmail Demirci ve Aslıhan Güner ödülü kaptı!

Güner ve Demirci, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız ve Kuzey isimli iki aşığı oynuyorlar. Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde Ordu’da çekilmekte dizi. Hafta sonu keyfi isteyenlerin başından ayrılmadığı bölümlerle izleyiyi ekrana bağlıyor.

Yeni sezonda da heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde bir kaç haftadır da beklenen mutlu anlara şahit oluyor izleyici. Sonunda Yıldız, 20 yıllık aşkı Kuzey’e kavuştu ve evlendiler.

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner, ekran çifti olarak birbirlerine çok yakıştırılıyorlar. Oyunculuklarıyla da beğeni toplayan iki oyuncu, ekranın da sevilen çiftlerinden oldular.

Gerçek hayatlarında ikisi de evli olan oyuncular, dizi partneri olarak çok yakıştırılırken, kamera arkasında da dostluklarıyla, iyi anlaşmalarıyla da dikkatleri çekiyorlar.

İki oyuncuya gelen güzel sürpriz ise mutlu anlar yaşattı. İstanbul Üniversitesi tarafından Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’ye 6. kez düzenlenen ‘Altın 61 Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi Dizi Çift”i ödülü verildi.

Ordu’da dizi çekimlerinde olan oyunculara ödülleri ulaştırıldı. Ellerine ödüllerini de alan oyuncular, teşekkürlerini de ileterek hayranlarıyla bu güzel sürprizi böyle paylaştılar:

Haketmişlerdi! Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'e sürpiz! 2

Haketmişlerdi! Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'e sürpiz! 3