Ana sayfa Sosyal Medya Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! En İyi Dizi Çifti ödülünü bakın kim aldı?

Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! En İyi Dizi Çifti ödülünü bakın kim aldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrandaki dizilerin pek çok ödüllerdeki kategorileri arasında ‘En İyi Dizi Çifti’ kategorisi de dikkatleri çekiyor. Daha çok popüler olan isimlerin yer aldıkları diziler, kimi ödül törenlerinde dizi çiftleri ödüllerini almakta. Ancak bu kez sosyal medyada aldığı ileti sayılarına bakılarak oluşturulan kategorilerde her hafta rakiplerini geçen dizilere karşın, sürpriz bir dizi ödülü kaptı!

Son dönemde Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda ve Serkan, sosyal medyanın ilk sırasından düşmezken, Doğduğun Ev Kaderindir, Sefirin Kızı, Baraj gibi diziler de hem çok konuşulan diziler hem de çiftler kategorilerinde üst sıralarda yer alıyor. Ancak İstanbul Üniversitesi’nin düzenlediği bir ödül töreninde bu isimler değil, sürpriz bir dizi çifti ödülü kaptı!

Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde birlikte rol alan Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, iki aşık çifti oynuyorlar. Sonunda evlenen Kuzey ve Yıldız’ın aşkı o kadar çok sevildi ki izleyici her hafta reytinglerle de bu sevginin karşılığını veriyor. En çok da sosyal medyada dikkat çeken diziler arasında yer alıyor.

Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! En İyi Dizi Çifti ödülünü bakın kim aldı? 10

Bu arada dizide evli aşık çifti oynayan İsmail Demirci ve Aslıhan Güner ise kamera arkasında da iyi dostluk ilişkileri ile dikkat çekiyorlar. Her ikisi de evli olan oyuncular, profesyonel olarak ekran önündeki oyunculuklarıyla takdir toplarken, aynı zamanda zaman zaman sosyal medyadan birbirlerine takılmalarıyla da izleyiciyi gülümsetiyorlar.

Komedi dizisinde iyi bir çift olduklarını izleyenler zaten her hafta diziyi takip ederek ve sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla göstermekteler ama bir kez de ödülle tescillendi bu partnerlik.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, İstanbul Üniversitesi’nin bu yıl 6. kez düzenlenen ‘Altın 61 Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi Dizi Çift” ödülünü almaya hak kazandılar.

Şu anda Karadeniz’in güzel doğasıyla dizide de dikkatleri çeken ilimiz Ordu’da çekimlerde olan Güner ve Demirci, ödül kendilerine ulaşınca verdikleri pozu sosyal medya sayfalarından da paylaştılar.

Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! En İyi Dizi Çifti ödülünü bakın kim aldı? 11

Cumartesi akşamlarının neşesi haline gelen iki oyuncunun, Karadeniz’in kimi zaman zorlu koşullarında çektikleri dizide oynadıkları Yıldız ve Kuzey ile gönülleri fethetmeye devam ediyorlar.

Ekrandaki onlarca dizide ve sosyal medyada çok konuşulan başka dizilerdeki çiftleri geçerek bu ödülü almaları da hayli manidar. Zira her hafta sosyal medyanın zirvesine oturan Sen Çal Kapımı, Doğduğun Ev Kaderindir, Baraj gibi dizilerdeki popüler isimlerin önüne geçmeleri de dikkat çekici.

Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! En İyi Dizi Çifti ödülünü bakın kim aldı? 12

Aslıhan Güner, bu mutlu haberi hem instagram hem de twitter sayfasından şöyle paylaştı:

Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! En İyi Dizi Çifti ödülünü bakın kim aldı? 13