Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal yaz sezonunun en sürpriz dizi çifti olacak!

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal yaz sezonunun en sürpriz dizi çifti olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gizli Saklı isimli yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde afiş çekimleri yapılan dizinin başrolünde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisi bir araya geldi. Dizinin yapımcısı Aşk Mantık İntikam’ın da başarısıyla öne çıkan Yağmur Ünal… Birçok dizi hayranı da şimdiden iki gizli polisin eğlenceli hikayesinin anlatılacağı diziyi merakla bekliyor.

Fox TV’de ekrana gelecek Gizli Saklı dizisinde partner selfileri de üst üste geliyor ve dizi hayranları iki genç oyuncunun uyumunu çok sürpriz bir gelişme olarak değerlendiriyor. Birbirleri ile etkileşimlerinin nasıl olacağı merak edilen ikili, şimdiden hoş pozlar vermeye başladı bile..

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal yaz sezonunun en sürpriz dizi çifti olacak! 8

Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri ile milyonların sevgisini kazanan Sinem Ünsal, bu sezonun başında Elbet Bir Gün isimli dizide başrolde yer almış ama proje kısa sürmüştü. Halit Özgür Sarı ise Kardeşlerim dizisindeki muhteşem çıkışı ile dikkat çekti ve projeden ayrıldıktan sonra da askerlik görevini tamamladı.

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal’ın yeni fotoğraflarına dizi hayranlarından çok olumlu yorumlar yapılıyor. “Yaz aylarının sürpriz dizi çifti” olarak nitelendirilen iki oyuncunun enerjileri yüksek ve birbirleri ile de uyumları iyi gözüküyor.

Şayet Gizli Saklı dizisinin hikayesi de başarılı olur ise, yaz döneminde çok dikkat çeken bir dizi çifti olabilirler. Bir dizi hayranı sosyal medyada şöyle yazdı: “Çok yakında ekranlarımıza gelecek harika bir başrol ikilisi. Sabırsızla bekliyorum.”

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal yaz sezonunun en sürpriz dizi çifti olacak! 9

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisi setten gelen pozlarla birlikte sosyal medyada öne çıkmaya başladı.

Dizi hayranları projenin bir an önce başlamasını istiyor ve gelen haberlere göre de Haziran ayında izleyicilerin bu isteği gerçekleşebilir.