Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma’nın Azra’sı Alina Boz’un acı kaybı, karantinanın kötü anısı oldu!

Elimi Bırakma’nın Azra’sı Alina Boz’un acı kaybı, karantinanın kötü anısı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz, Elle Dergisi’ne özel pozlar verdi ve derginin sorularını yanıtladı. Kilyos plajında çekilen görüntülerle hayranlarını 90’lı yıllara götüren ünlü oyuncu, güzelliği ile yine iltifatları aldı. Günlük yaşamında sabah ne bulursa onu giyen oyuncu, jean-tişört ikilisi olmadan da yaşayamayacağını söyledi.

Karantina dönemi ile ilgili açıklama yapan Alina Boz, köpeğinin böbrek yetmezliği olduğunu karantina başlarken öğrendiğini anlattı. Oyuncu, “İki ay boyunca hep onunla ilgilendim. Hatta evde olduğumuz için çok mutluydum, çünkü bana çok ihtiyacı vardı. Sabah ilaçlarını vermek, günde iki defa serum takmak derken, günler umut besleyerek geçiyordu. Fakat köpeğimi kaybedince ben de herkesin bahsettiği o karantinayı daha iyi anladım” şeklinde konuştu.

Elimi Bırakma'nın Azra'sı Alina Boz'un acı kaybı, karantinanın kötü anısı oldu! 9

Ünlü oyuncu, yaşadığı acıyı da 21 Nisan’da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile şöyle anlatmıştı: “Canım köpeğim , dostum , yol arkadaşım.. Bana karşılıksız sevginin ne olduğunu tekrar tekrar öğrettiğin için sana ne kadar teşekkür etsem az. Dökemiyorum içimden geçenleri ama sen benim hep kalbimin en özel yerinde olacaksın. Son günlerinde bile hep güçlü kaldığın için sana çok teşekkür ederim. Huzur içinde uyu pamuk kalplim.”

Elimi Bırakma'nın Azra'sı Alina Boz'un acı kaybı, karantinanın kötü anısı oldu! 10

Köpeğini kaybettikten sonra karantina günlerinde evin duvarlarının üzerine geldiğini hisseden oyuncu, “Duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı. Biraz kafamı dinlemeye karar verdim diyebilirim. Çok fazla yeni şeyler yaşamadım. Üzücü bir dönemden geçtiğimi söyleyebilirim” açıklamasında bulundu.

Alina Boz, karantina sürecinde ailesini ve arkadaşlarını çok özledi. En son Aşk 101 dizisiyle gündemde olan oyuncu, Aralık ayında da Elimi Bırakma dizisine veda etmişti.

Elimi Bırakma'nın Azra'sı Alina Boz'un acı kaybı, karantinanın kötü anısı oldu! 11

Oyuncu, henüz normalleşmeye hazır olmadığını ifade etti ve şunları söyledi: “Tabii ki ailemi, arkadaşlarımı ve çalışmayı çok özledim ama bir yandan da güzel sanki böyle korunaklı bir bölgede yaşamaya devam etmek” dedi.

Normal zamanda su içmeyi hep unuttuğunu belirten oyuncu, karantina döneminde bol bol su içti. Evde odasında bile şişeyle dolaştığını anlatan Alina Boz, Netflix’in Hollywood dizsisini izleme fırsatı buldu.

Ünlü oyuncu, en çok koltuğunda ve whats app’ta vakit geçirdi.