Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, Azize’nin final yapmasını hiç umursamadı!

Hande Erçel, Azize’nin final yapmasını hiç umursamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Buğra Gülsoy ile birlikte Azize dizisinin başrolünde yer almıştı.Ancak dizi beklentilerin altında kaldı. Reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayan dizi Salı günlerinden Cumartesi’ye alındı.

Ancak bu değişiklik de ciddi bir ivme katmadı. Azize dizisine 2020 yılında ne olacağı merak edilirken, Kanal D’den son dakika kararı ile dizinin yayından kaldırıldığı haberleri geldi.

Kanal D, final bile yapılmasına fırsat tanımadan Azize dizisinin yayınına son verdi. Tüm emekler de boşa gitti. Başrol oyuncularının yanı sıra dizinin iddialı bir oyuncu kadrosu vardı.

Ancak Kanal D, hiçbir empati yapmadan Azize’nin yayınına son vererek, konuyu kapattı.Bu gelişmeden sonra özellikle oyuncuların bir tepki gösterip göstermeyeceği merak edildi.Ancak bir tepki gelmedi.

Azize dizisi aslında Hande Erçel’in omuzlarına yüklenmiş bir projeydi.Dizinin bu şekilde yayından kaldırılmasında en çok da ünlü oyuncunun etkilenmesi beklenirdi.

Ancak Hande Erçel’in hem sosyal medya paylaşımlarında hem de sevgilisi Murat Dalkılıç ile birlikte sergilediği mutlu halleri, dizinin bu şekilde bitmesinden olumsuz etkilenmediğini gösterdi.

Hande Erçel, Azize'nin final yapmasını hiç umursamadı! 7

Hande Erçel için Azize dizisi bir Siyah İnci kadar olumsuz etki yaratmış değil. Bu da oyuncunun profesyonelliğe geçiş yaptığının göstergelerinden birisi.