Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kenan İmirzalıoğlu, hayatının en mutlu günlerini yaşıyor!

Kenan İmirzalıoğlu, hayatının en mutlu günlerini yaşıyor!

tarafından ker_def

Kenan İmirzalıoğlu, kızının doğumunu sabırsızlıkla bekliyor! Blu TV ve FX ortak yapımı Alef dizisi ile yeniden setlere dönüş yapan Kenan İmarzılıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın hamile olmasının mutluluğunu yaşıyor. Çift bir kız bebek bekliyor.

Sinem Kobal, 4 aylık hamile ve sağlık durumu da çok iyi. Çift, bebekleri olacağını basının öğrenmesinden rahatsız. Kimin bu bilgiyi sızdırdığı ise merak konusu oldu.. Sinem Kobal, arkadaş çevresinde sızdıran kişiyi bulmaya çalışıyor.

Kenan İmirzalıoğlu ise baba olmayı sabırsızlıkla bekliyor. Gazetecilerle sohbet eden oyuncu, hamilelik haberlerini doğruladı. Oyuncu, “Bir kız çocuğu bekliyoruz. Çok heyecanlıyız, bebeğimizi kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz. Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin“ diye konuştu.

Eşi Sinem Kobal’ın keyfinin yerinde olduğunu ifade eden Kenan İmirzalıoğlu, hem eşinin hem de bebeğin sağlık durumlarının da iyi olduğunu anlattı.

Oyuncu, koronavirüs salgınının yaşandığı bu dönemin biteceğine olan inancını da paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu, “Herkes bu zamanda zorluklar yaşıyor. İnşallah bizde rahat bir şekilde atlatacağız ve hastanelerimiz daha sağlıklı hale gelecek” dedi.