Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk’ü çok fena gömdü!

Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk’ü çok fena gömdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak ekranlara Kadın dizisiyle gelen Özge Özpirinçci’nin yeni sezonda Netflix’in ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ isimli dizisinde sevgilisi Burak Yamantürk ile oynayacağı öğrenilmişti. Ancak Netflix’in projeyi durdurduğu şeklinde kimi söylentiler sonrasında projenin ne olacağı şimdi merakla bekleniyor.

Özge Özpirinçci ise bu sürede tatil yapmaya devam ediyor. Yeni sezonda henüz bir başka proje için adı geçmiş değil. Oyuncu, Haziran ayından beri Marmaris Bozburun’da sevgilisi Burak Yamantürk ve yakın arkadaşları Tanem Sivar, Nail Gönenli, Murat Dalkılıç gibi isimlerle tatil yapmaya devam ediyor.

Özpirinçci, tatilden kimi zaman keyifli anlarını instagram sayfasını video ve fotoğrafla paylaşıyor. Takipçilerinin hayli ilgiyle izlediği oyuncu, son olarak Burak Yamantürk’ü masa tenisinde nasıl yendiğini anlattı.

Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'ü çok fena gömdü! 8

Esprili kişiliğiyle bilinen Özge Özpirinçci, birlikte çok eğlendikleri sevgilisini masa tenisi sonrasında nasıl yendiğini anlatması için adeta zorladı! Ufak yollu da olsa kinayeli bir şekilde “Burakçım, seni masa tenisinde kaç kaç yendim?” diye soran, “3-0” yanıtını bir kaç kez söyleten Özpirinçci, “3 sen misin, ben miyim?” diye yenilen sevgilisini iyice gömmeye devam etti! Burak Yamantürk’ün “Sensin, her zaman sensin” yanıtını aldıktan sonra da gururlu bir ifadeyle kazanan taraf olduğunu cümle aleme ilan etti!

Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'ü çok fena gömdü! 9