Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Sen Çal Kapımı reytingiyle uçtu ama koşa koşa bakın kime gitti?

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı reytingiyle uçtu ama koşa koşa bakın kime gitti?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli dizi, dün akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde yer aldıkları dizi, yeni sezona da hızlı bir giriş yapmış oldu. Reytinglerde dizi Total sıralamasında 1. ve AB’de de 2. sırada yer aldı.

Bu başarılı sonuçların ardından dizinin oyuncusu Hande Erçel de haklı olarak yaşadıkları sevinci yansıtan bir paylaşım yaptı. Oyuncu, ekip arkadaşlarının da yer aldığı fotoğrafa reyting göndermesi yaparak alınan sonuç için mutlu olduğunu yansıttı. tv8’de MasterChef Türkiye ve TRT1’de Benim Adım Melek dizileri ile aynı anda yayınlanıyor dizi.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı reytingiyle uçtu ama koşa koşa bakın kime gitti? 9

Dün dizinin yayını sonrası bugün sete ara verildiği de Hande Erçel’in paylaşımıyla anlaşıldı. Oyuncu, babası ve ablasının kızı Mavi Aylin ile birlikte bahçede mutluluk pozları verdi. İki köpekleriyle birlikte yeğeni Mavi ile çok mutlu olduğu görülen Hande Erçel, hem kariyerindeki başarısı hem de özel hayatındaki mutluluğunu paylaşımlarına yansıtmış oldu.

Ancak Hande Erçel’in her tatil gününde, boş bulduğu her anında yeğenine koştuğu ve onunla olmaktan büyük bir keyif aldığı da yaptığı paylaşımlarla görülüyor. Oyuncu, geçtiğimiz yıl kaybettikleri annesinin acısını Mavi ile hafifletmeye çalışırken, onunla olduğu anlarda da adeta bambaşka duygular yaşadığını takipçileri de paylaşımlarından görebiliyorlar.

Hande Erçel, her ne kadar iş hayatında başarılı bir grafik çiziyor olsa da ailesini de ihmal etmeyen tavrıyla dikkat çekmekte. Erçel’in yeğeni, babası ve sevimli köpekleriyle verdikleri pozları aşağıda görebilirsiniz…

????Tyz&Mv&Dd????

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı reytingiyle uçtu ama koşa koşa bakın kime gitti? 10

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı reytingiyle uçtu ama koşa koşa bakın kime gitti? 11