Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Arka Sokaklar dizisine yeni katılan üç oyuncu ve oynayacağı karakterler…

İşte Arka Sokaklar dizisine yeni katılan üç oyuncu ve oynayacağı karakterler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu yıl 15. sezonuyla ekrana gelecek olan ve televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olarak anılan Arka Sokaklar, yeni sürprizleri ve yepyeni karakterleriyle geliyor. Dizinin yeni sezon ilk bölümünün 18 Eylül Cuma akşamı ekrana geleceği bir süre önce açıklanmıştı.

Yayınlandığı günden beri büyük ilgi çeken ve Kanal D ekranlarında yayınlanan polisiye dizinin 557. bölümünün çekimleri tamamlandı ve diziye yeni oyuncuların da dahil olduğu ortaya çıktı. 3 yeni ismin yeni hikayelerle eklendiği dizinin ana kadrosunda değişiklik yok.

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar dizisine yeni katılan isimler, diziye ayrı bir renk de getirecek. Yeni sezonda yine suçluların peşine düşecek olan ekip, uluslararası bir çete ile uğraşacak.

Dizide Gizem Terzi polis Sinem karakteri ile, Perihan Ünlücan avukat Başak karakteri ile, Hakan Uygun ise uluslararası bir çetenin reisi olarak dizide izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İşte Arka Sokaklar dizisine yeni katılan üç oyuncu ve oynayacağı karakterler... 9
Gizem Terzi

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar, 15. sezonu ile yakında Kanal D’de…

İşte Arka Sokaklar dizisine yeni katılan üç oyuncu ve oynayacağı karakterler... 10
Perihan Ünlücan

İşte Arka Sokaklar dizisine yeni katılan üç oyuncu ve oynayacağı karakterler... 11
Hakan Uygun