Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel oyuncu Hande Erçel instagram’ı aktif olarak kullanıyor, takipçi sayısı her geçen gün artan oyuncunun 22 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Kerem Bürsin ise sosyal medyada sevgilisi kadar aktif değil, Bürsin genellikle yer aldığı projeler ile ilgili paylaşımlar yapıyor, sosyal medyayı iş için kullanmayı tercih ediyor.

Hande Erçel, Kansersiz Yaşam Derneği’nin ‘İyi Niyet Elçisi’ oldu. Erçel, Kansersiz Yaşam Derneği’nin sosyal sorumluluk reklam filminde kanser hastalarına ve ailelerine destek için çağrıda bulundu. Annesi Aylin Erçel’i kanser nedeniyle 2019 yılının Ocak ayında kaybeden oyuncunun attığı sosyal sorumluluk adımı bu noktada bir hayli anlamlı oldu. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda sosyal sorumluluk adına herkesi gerçek bir kahraman olmaya davet eden ifadelerle dikkatleri üzerine çekti:

‘Bu filmde çok uzun süredir, çok istediğim, dünyayı değiştiren, umut veren, fark yaratan Kansersiz Yaşam Derneği’nin bir kahramanı olarak karşınızda olacağım. Her günün yeni bir başlangıç olabileceğini, yaşamın her ne olursa olsun devam ettiğini bilmeye ihtiyaç duyduğum zamanlarda, Kansersiz Yaşam Derneği’nin binlerce çocuğun tedavi olması için hastanelere bölümler açtıklarını, çocuklara ve ailelerine psikolojik destek sağladıklarını öğrendim. Yüzlerce insanın kan ve kök hücre bağışçısı olmalarını sağladıklarını, sağlığın önemini anlatmak için proje üstüne proje ürettiklerini gördüm. Tüm bunlar; bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul ederek, değiştirebileceklerim için gücümü kullanmam gerektiğini hatırlattı. Sizleri de benimle birlikte gerçek bir kahraman olmaya davet ediyorum.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hande Erçel (@handemiyy)’in paylaştığı bir gönderi

Kerem Bürsin’de sevgilisinin paylaşımının altına kalp emojisi bırakarak destek verdi.

Hande Erçel, Magnet Quarterly adlı lüks yaşam ve kültür dergisinin ilk sayısı için özel bir çekime de imza attı ve bu çekimden kareleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Derginin ‘aile’ temalı sayısı için ablası Gamze Erçel’e ile Bodrum’da objektif karşısına geçen Erçel kardeşlere, Kenan Doğulu, kardeşleri Ozan Doğulu ve Canan Doğulu ile birlikte eşlik etti. Doğulu ve Erçel ailesinin birlikte verdikleri poz derginin kapağına taşındı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor! 13

Güzel oyuncu dergiye verdiği pozları sosyal medyasında da paylaştı. Erçel’in beyaz mayosuyla dikkat çekici fiziğini sergilediği pozunun altına hayranlarından beğeni ve yorum yağdı. Kerem Bürsin fotoğrafın altına, ‘Bu kesinlikle bir AMANIM!!!!!!!’ yazarak ateş emojisi bıraktı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor! 14

Ünlü çiftin ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde ki oyuncu arkadaşı Neslihan Yeldan ise fotoğrafın altına, ‘Alev emojisi yetmeyecek’ yorumunu yaptı.

Güzel oyuncunun yine aynı dergide yayınlanan leopar desenli mayolu pozu da milyonlarca beğeni aldı. Tarzıyla da çok beğenilen Hande Erçel, sosyal medyasında giydiği kıyafetler ve verdiği pozlarla milyonlarca beğeni alıyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor! 15

Kerem Bürsin’de geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama da bu konuda da sevgilisine iltifatta bulunarak, ‘Hande’nin paylaştığı herhangi bir şey Türkiye’nin en fazla beğeni alan şeyi oluyor’ ifadelerini kullandı.

İkili, geçtiğimiz günlerde aldıkları ‘Golden Wings’ ödüllerinden duydukları mutluluğu da sosyal medyalarına taşıdı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor! 16

Kerem Bürsin’in instastory’de paylaştığı ve Hande Erçel ile çimlerin üzerinde havaya kaldırdığı poz da dikkat çekti.

Bürsin, instastory’de bu hafta bol bol ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinden ekip arkadaşları ile fotoğrafını paylaştı. Yakışıklı oyuncunun dizide kızı Kiraz’ı canlandıran minik oyuncu Maya Başol ile verdiği eğlenceli pozlar da hayranları tarafından çok beğeniliyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor! 17

Yakışıklı oyuncunun yakın arkadaşı Yasemin Özilhan’da, kızlarının ‘Sen Çal Kapımı’ dizisini izlerken çektiği fotoğrafını ‘Bugün onların günü’ yazarak sosyal medya hesabında paylaştı. Bürsin bu fotoğrafı da ‘Meleklerim’ yazarak sayfasına taşıdı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor! 18

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi sosyal medya hesaplarından sık sık birlikte rol aldıkları dizi ‘Sen Çal Kapımı’nın setinden de ekip arkadaşları ile fotoğraflarını paylaşıyorlar.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyayı üst üste patlatıyor! 19

Aşklarını dolu dizgin yaşayan ikilinin arada dizi setinden çektikleri eğlenceli videolar da hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.