Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den müthiş haber! Haftanın 7 günü 7 diziyle geliyor! İşte yeni sezondaki diziler…

Kanal D’den müthiş haber! Haftanın 7 günü 7 diziyle geliyor! İşte yeni sezondaki diziler…

tarafından zk zk

Geçtiğimiz sezon diziler konusunda büyük hüsran yaşayan ve özellikle büyük prodüksiyonlu ve iddialı dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi sadece 6 bölüm ekranda kalan Kanal D, yeni sezona daha iddialı girmeye hazırlanıyor.

Doğan Grubu’ndan Demirören Grubu’na geçen kanalda yenilikler devam ediyor. Kanalın yeni genel müdürü Murat Saygı, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a verdiği röportajda, yeni sezonda ekrandaki dizileri de anlattı.

İşte Kanal D’nin haftanın 7 günü yayınlanacak dizileri:

“- Pazartesi akşamları sezonda da ne izleyeceğiz?

Pazartesi akşamları Koca Koca Yalanlar olacak. Bu dizi bizim reyting kaybettiğimiz bölgelerle barışma sürecimizi başlatan iş oldu. Koca Koca Yalanlar’da komedi dizisi olsa bile gerçekçi diyaloglar var. İnsanın hayatına dokunuyor.

BİR LİTRE GÖZYAŞI PAZAR YAYINLANACAK

– Peki, diğer günlerde hangi diziler olacak?

“Salı akşamları TMC’yle Muhteşem İkili dizisine başlıyoruz. İki polisin hikayesini izleyeceğiz. İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin rol alacak. İkisinin polisinde alt hikayeleri birbirinden farklı. Aşk, aile, intikam, komedi ve aksiyon var bu dizide… Keyifli bir erkek işi olacak.

Kanal D'den müthiş haber! Haftanın 7 günü 7 diziyle geliyor! İşte yeni sezondaki diziler... 7

Çarşamba akşamları Çocuklar Duymasın’ı deniyoruz.

Perşembe akşamı MF Film’le Bir Umut Yeter dizisi ekrana gelecek. Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı oynuyor. Güzel bir kadın işi.

Cuma akşamları Arka Sokaklar olmaya devam edecek.

Erler Film’le bir de İkiz hikayesi çalışıyoruz. Onu da cumartesi yayınlamayı düşünüyoruz.

Pazar akşamları ise MedYapım’dan Bir Litre Gözyaşı’nı aldık. Sanem Çelik ve Miray Daner başrolleri oynayacak.

Bu arada formatları da denemeye devam edeceğiz. Bu takık olduğum bir durum. 7 gece, 7 kanalda, 7 dizi izleme potansiyelini anlamak zor. Yaşım Kaç’a iç yapım olarak devam edeceğiz.

Cumartesi akşamları Çarkıfelek’i deneyeceğiz. Başka formatlarda olacak. Televizyonculukta dünyada bir tek dizi yok. İlla bu millete bir şeyler seyrettirmek lazım.”