Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 1-7 Nisan haftalık burç yorumunda parasal konularda uyarı var!

Hande Kazanova 1-7 Nisan haftalık burç yorumunda parasal konularda uyarı var!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, cevapla tv sitesinin youtube kanalında 1-7 Nisan haftası için burç yorumlarında bulundu. Yeni haftada bizleri neler bekliyor? Burcunuz size ne anlatıyor? Gökyüzü hareketlerini yorumlayan Hande Kazanova, önemli bilgilerle youtube kanalında takipçilerine seslendi. Videodan Kazanova’nın bu haftanın yorumlarının tamamını bulabilirsiniz.

Hande Kazanova’nın açıklamalarının detayına bakılırsa dikkat çeken detaylar var. Kazanova şöyle diyor: “Haftaya Ay, Kova Burcu’nda iken başlıyoruz. Sosyal çevremiz ve arkadaşlıklarımız önem kazanırken toplumsal konu ve olaylara daha fazla adapte olacağız ama önemli işlerden ziyade tamamlanması gereken işlerimizin üzerine düşmeliyiz.

Başka insanlara yardım etme ve fedakarlıklar ön planda olacak. Bu hafta en önemli konulardan bir tanesi Plüto’nun güney Ay düğümü ile birleşimi olacak.

Pluto, değişim ve dönüşümün gezegenidir. Büyük krizlerle bağlantılıdır ve bu birleşme özellikle finansal astrolojide çok önemlidir. Büyük ekonomik değişimler ile sıkıntı ve sorunları karşımıza getirebilir. Bu hafta parasal konularda dikkatli adımlar atmak önemli olmalı.

Bir gün sonra 5 Nisan’da a bir Yeniay gerçekleşecek. Önemli girişimler için güzel bir Yeniay olacak. Adımlarımızı Yeniay’dan birkaç gün sonra atmak daha doğru olacaktır. Güzel bir hafta diliyorum.”