Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık TERAZİ burcu yorumu; omuzlarınızda önemli bir sorumluluk var!

Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık TERAZİ burcu yorumu; omuzlarınızda önemli bir sorumluluk var!

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran oyunculuk kariyerinden sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, bugün ekranlarda burç yorumlarıyla yer alan en önemli isimler arasında bulunuyor.

Burçlarla ilgili günlük, haftalık ve aylık yorumlarda bulunan Hande Kazanova, hem televizyon programları hem sosyal medya hemde katıldığı söyleşilerle burçlar konusunda takipçilerini bilgilendirmekte.

Kazanova açtığı internet sitesinde de burç yorumlarında bulunmaya devam ediyor. Kazanova’nın burç yorumlarını (handekazanova.com) sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hande Kazanova yılın ilk haftası için de burçlarla ilgili yorumlarda bulundu. 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde yılın ilk haftasında burçları neler bekliyor? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

HANDE KAZANOVA’DAN TERAZİ BURCU 1 OCAK – 7 OCAK HAFTALIK YORUMU:

Salı günü itibarıyla enerjinizi özel hayatınıza, ilişkilerinize yönelterek giriş yapacaksınız. Bu ay aile hayatınızda önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Ailenizin ortak parasal konularında öncülük edeceksiniz.

Cumartesi günü itibarıyla aile bireylerinizle olan iletişiminiz hızlanıyor. Görevlerinizi bilecek, emlak, alımsatım işleriniz varsa ailenize fikirlerinizle yol göstereceksiniz. Önemli bir sorumluluk omuzlarınızın üzerine Çarşamba günü binebilir.

Pazar günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması, aile hayatınızda, ev ortanlarınızda, ailenizdeki yaşayan insanların hayatında önemli ve hızlı açılımları karşınzıa getirebilir. Bir konu sonlanabilir, yeni bir konu açılabilir. Sorumlu, disiplinle işlerinizin ve ilişkilerinizin üzerine eğilirseniz güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Önemli bir yer değiştirme, taşınma aniden gündeminzie yerleşebilir.