Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Akrep Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Akrep Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Akrep Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Kariyer ve işle ilgili konularda bu hafta başında gelişmeler var ve organize olmanız önemli olacak sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler. Parasal konularda güzel gelişmeleriniz olabilir.Özellikle perşembe günü eviniz ve aileniz için yapacağınız birtakım harcamalar ya da gayrimenkul ile ilgili bir işe adım atmak anlamında şanslı etkileşimler devrede olacak.Güneş, Koç Burcu’na geçiyor ve keyifli bir dönemi geride bırakıyorsunuz.

Çok çalışacağınız ve başkalarına hizmet etmekten mutluluk duyacağınız aynı zamanda iş hayatında kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Bu süreçte günlük hayatınızın akışı hızlanabilir. Çalışmıyorsanız bile gün içinde yapacağınız işlerin vaktinizi daha fazla aldığını görebilirsiniz.Diğer taraftan sağlığınızla ilgili konu ve olaylarda önemli adımlar devrede olacak. Baş ağrılarınız artabilir sevgili Akrep’ler.

Hızlı çalışmak ve enerjinizi iş alanlarında ortaya koymaktan kaynaklı olarak sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir.Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay bir olayın iç yüzünü ortaya çıkartabilir. Geri planda durduğunuz ve olaylara çok fazla müdahale edemediğiniz bir konu ya da olayın farklı bir şekle bürünerek karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Kadersel etkiler altında olacaksınız.Olayları kontrol edemeyeceksiniz sevgili Akrep’ler.

Bu yüzden hayatın akışına kendinizi bırakmak bu dönem içerisinde daha etkin bir şekilde denge kurmanızı sağlayacak. Beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışınız hafta sonu yüksek olabilir. İş alanlarınızda ve sağlıkla ilgili konularda adımlar atacaksınız. Güzel bir hafta diliyorum.