Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Başak Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Başak Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Başak Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Haftaya biraz geri planda durarak başlıyorsunuz ve içinizden önemli işler yapmak gelmeyebilir sevgili Başak’lar. Diğer taraftan bu hafta içerisinde geçmiş konu ve olayları anlamlandırmak ve konuşmak önem kazanacak.Bu hafta Güneş burç değiştiriyor ve perşembe günü itibariyle Dolunay yaşanacak.

Bu Dolunay ile beraber parasal konular hızlanmaya başlayacak.Ortak hareket etmek durumunda kaldığınız ve bütçenizi oluşturduğunuz bu dönemde bu Dolunay ile beraber kendi para kazançlarınıza odaklanacaksınız sevgili Başak’lar. Elinize bir miktar para geçebilir.Parayla ilgili konularda önemli kararlar alarak ilerlemek isteyebilirsiniz. Bir para meselesinde önemli bir adım devreye giriyor.

Bu para meselesinin çözümü bir ay sonra oluşacak Dolunay ile beraber nihai sonuca ulaşacak sevgili Başak’lar.Güneş, Koç Burcu’na geçecek ve ortak parasal konular ile para alacak verecek ve borç dengesi de önem kazanacak. Hem cinselliğe hem ruhaniyete olan ilginiz bu dönemde artabilir. Aynı zamanda ruhsal konular ve hayatın derin manası gibi alanların içerisine girmek hayatınızda önemli olacak.

Etrafınızda olup biten konu ve olaylar bakış açınızı değiştirebilir ve farklı tepkiler vermenize neden olabilir.Çarşamba ve perşembe günlerini hayatınızda etkin bir şekilde kullanmalısınız. Cuma günü parasal konularda adeta yenileneceksiniz ve kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.