Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Kova Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Kova Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Kova Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Haftaya özel hayatınızla ilgili konu ve olaylarla başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kova’lar. Sevdiğiniz insanla beraber yapılacak planlar ve programlar hafta başında daha fazla önem kazanacak.Sevdiğiniz insanın hayatında önemli gelişmeler olabilir. Partnerinizin hayatındaki önemli gelişmeler sizin hayatınızı da etkileyecek. Organizasyon gücünüzü en fazla ikili ilişkiler ve özel hayat alanlarınızda göstermeniz gerekecek.Bu hafta Güneş’in Koç Burcu’na geçmesiyle iletişimsel ayağınız hızlanacak.

Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, sosyal medya ağlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Teknoloji ve bilimle daha fazla ilgilenmek isteyeceksiniz. Bu alanlarda yapacağınız işlerinizi devreye koyacaksınız. Hızlı gelişmeler, önemli adımlar, girişimleriniz ve amaçlarınız için sizi destekleyecek.Merkür’ün gerilediğini unutmadan yolunuzda ilerlemek önemli olsun. Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay ile, seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işleriniz, hızlandırılması gereken konu ve olaylar hız kazanacak.

Yakın çevrenizle ilgilenmek isterken büyük olaylar ve büyük durumlar hayatınızda daha fazla yer edebilir. Her iki taraf arasında dengeyi sağlamak Dolunay’ın en önemli konularından bir tanesidir.Diğer taraftan perşembe gününe dikkat etmekte fayda var. Ev ve aile alanlarınızda, kadın erkek ilişkilerinde sıkıntılar ve problemler devrede olabilir. Toleranssızlıklara karşı birazcık daha anlayışlı olmaya özen gösterin.

Perşembe günü kadın-erkek ilişkilerine dikkat edin. Pazartesi , çarşamba ve perşembe günleri iş hayatınızda desteklendiğiniz günler olacak. Cuma günü iletişim ayağında kendinizi daha güçlü ve kuvvetli hissedecek, sıkıntı ve problem yaşadığınız konuları diğer insanlara yardım ederek geçireceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.