Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Oğlak Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Ortak parasal konular ve alacak verecek dengesinde organize olma gücünüzü bu hafta başında iyi kullanmalısınız sevgili Oğlak’lar. Parasal işlerinizde disiplini bırakmayın aynı zamanda idarecilik mekanizmasını iyi kullanmanız gerekecek.Bu hafta Güneş, Koç Burcu’na geçiyor. Ev ve aile alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Eviniz ve aileniz daha önemli olacak.

Aile büyüklerinizin hayatı, kendi vurduğunuz yuvanızın düzeni, aile hayatınızın önemli birtakım konuları bu dönemde daha fazla ön plana çıkabilir. Kendinizi değiştirmek için uğraşabilirsiniz.Alışkanlıklarınızı geride bırakmak için uygun bir dönem olacak. Davranışlarınızı da değiştirmek için ve işlerinizi evinizden yürütmek için uygun bir süreç olacak. Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri çok güzel günler ancak önemli işlerinizde pazartesi gününü kullanmaya özen göstermelisiniz.

İletişimsel ayağınızda yapılması gereken işleriniz için kolaylıkla harekete geçeceksiniz. Perşembe günü kadın erkek ilişkilerinize dikkat edin ve riskli işlerden kaçının. Hem parasal konularda birtakım sıkıntı ve problemler oluşabilir hem de kadın erkek ilişkilerinde karşı tarafı anlamakta zorlanabilirsiniz.Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay kariyer ve iş alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir.

Vereceğiniz kararlar önemli olacak ve bu kararları Nasıl uyguladınız?, Neler yaptınız?, Ne gibi adımlar attınız? sorularının hayatınızdaki yerini önümüzdeki ayın Dolunay’ı ile beraber göreceksiniz.Hafta sonu eviniz ve yuvanız önemli olacak. Sevdiğiniz insanla güzel adımlar atmak isteyeceksiniz. Güzel bir hafta olsun.