Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Balık Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Balık Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Balık Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Günlük hayatınızın ritmini iyi organize etmeniz gereken bir hafta başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balık’lar. Gün içerisinde yapılması gereken işlerinizi iyi organize edip, iyi çalışmalısınız. Aynı zamanda gündelik hayatınızın koşturmaları bu hafta başında sizi yorabilir.Diğer taraftan oldukça keyifli etkileşimler altında olacaksınız. Bu Merkür gerilemesi sizi yormuştu.

Kafa karışıklıkları, düşündüklerinizi hayata geçirememe kararsızlıklarını tetiklemiş olabilir. Özellikle bu pazartesi uzun zamandır bitirmek istediğiniz bir iş ya da oluşum için harekete geçebilirsiniz.Çarşamba günü Güneş, Koç Burcu’na geçecek. Maddi konular önem kazanmaya başlıyor. Adım attığınız konularda yaptığınız işlerin karşılığını almak isteyeceğiniz ve karşılığını göreceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Para kazançlarınıza daha fazla odaklanacaksınız.Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay, ortak parasal alanınızda oluşacak.

Kazançlarınıza odaklandığınız bu dönemde oluşan Dolunay ile beraber, diğer insanların parasal konularıyla uğraşmak sizi zorlayabilir. Dolunay’da dengeyi sağlamak önemli olacak. Harcamalarınız artabilir, ödemeler karşınıza gelebilir. Gözden kaçırdığınız bir ödemeyle uğraşabilirsiniz.Parasal konular arasındaki dengeyi iyi sağlamaya özen göstermelisiniz. Geleceğinizi ilgilendirecek kalıcı işler için çarşamba gününü değerlendirebilirsiniz.

Perşembe günü kadın erkek ilişkilerine dikkat etmeniz gerekecek.Yakın çevrenizde iletişim halinde oluğunuz insanlarla sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar devrede olabilir. Bu anlaşmazlıklar parasal konular ile ilgili olacak sevgili Balık’lar. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel etkileşimler para alanınızı hareketlendirecek. Cuma günü şifalanacağınız bir gün olacak. Güzel bir hafta olsun.