Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Aslan burcu yorumunda iş konusunda çabuk tepkiye dikkat diyor!

Hande Kazanova haftalık Aslan burcu yorumunda iş konusunda çabuk tepkiye dikkat diyor!

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

Aslan burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Karşınıza gelen işleri sorumluluklarla almaya çalışın ve aynı zamanda aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili bağlantılarda daha gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Eğer sanatçı bir Aslan Burcu iseniz sanatçı ve kreatif işlerinizde önemli ve hızlı birtakım gelişmeler karşınıza gelebilir.Diğer taraftan parasal konuları konuşurken biraz daha gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Bu hafta iş alanlarınızda çabuk tepkiler vermeye meyilli olacaksınız.

Çarşamba gününe denk gelen toplantılarınız varsa sinirli yapınızı iyi kontrol etmeye çalışın.Perşembe gününden sonra ise ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklı iş konularında kafanız daha çözüme yönelik çalışacak. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sıkıntı ve problemleri çözmek, geleceğe yönelik planlar yapmak, hukuki birtakım konularınız varsa bunların üzerine düşmek, taşınma ile ilgili konularda da hızlı adımlar atmak istiyorsanız perşembe gününden sonra daha rahat şans ve fırsatların önünüze geldiğini göreceksiniz.”