Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Balık burcu yorumunda gözden kaçırdığınız detaylar!

Hande Kazanova haftalık Balık burcu yorumunda gözden kaçırdığınız detaylar!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında BALIK burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Bu hafta yakın çevre iletişiminiz hızlı olacak sevgili Balık ve yükselen Balık’lar. Diğer taraftan sizi kızdıran birtakım enerjiler ve insanlar da var. Onlara vereceğiniz tepkiler bu pazartesi biraz yüksek olacak. Hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak kazalara karşı dikkat etmeniz yine bu pazartesi önem kazanıyor.

Çarşamba günü güçlü insanlardan göreceğiniz destekler önemli olacak. Hayat girişimlerinizde önemli arkadaşlarınız sizi destekleyecekler. Diğer taraftan geleceğe yönelik önemli organizasyonlarınızı harekete geçireceksiniz.Perşembe ve cumartesi günleri bu anlamda önemli olacak.

Karşınıza değişik şans ve fırsatlar gelebilir. Bunları değerlendirirken kariyer hayatınızda daha gerçekçi olmaya özen gösterin.Değişik şartlar ve fırsatlar farklı konu ve olayları karşınıza getirebilir ve gözden kaçırdığınız detaylar sonrasında başınıza iş açabilir.

Hayatınızla ilgili önemli kararlar var. Bu kararların nasıl olması gerektiği konusunda çevrenizden destek alacaksınız.Tamamlanmamış konular üzerine gitmek bu hafta önemli olacak. Hafta sonu oldukça keyifli bir etki altında olacaksınız. Önemli iş ve toplantılarınız varsa bunları da gönül rahatlığı ile yapacaksınız. Güzel bir hafta olsun.