Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Koç burcu yorumunda fırsat ve şanslara dikkat çekti!

Hande Kazanova haftalık Koç burcu yorumunda fırsat ve şanslara dikkat çekti!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında KOÇ burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Bu hafta etkili haftalardan bir tanesi olacak sevgili Koç’lar. Maddi konularda önemli girişimleriniz varsa bu pazartesi girişimlerinizi başlatabilirsiniz.Ancak Merkür’ün gerilediğini unutmadan hareket etmeniz gerekecek. Merkür sizin kadersel alanınızda geriliyordu.

28 Mart’a kadar iletişimsel konularda bazı olaylar ve konuları gözden geçirmeniz gereken dönem olacak sevgili Koç ve yükselen Koç’lar.Diğer taraftan bu hafta iş ve kariyer alanlarınızda geri planda dursanız bile güçlü insanlardan alacağınız desteklerle işlerinizi kolaylıkla yapacak ve istediğiniz birtakım sonuçlara sahip olacaksınız. Bu hafta abartmadan ilerlemek önemli olmalı.Geleceğinize yönelik işlerinizde, seyahat planlarınızda, eğitime dayalı konularda ya da ticari birtakım faaliyetleriniz varsa karşınıza çok çeşitli fırsat ya da şanslar gelebilir.

Bunları hayata geçirirken birazcık daha ayaklarınız yere sağlam basmalı olayları ve koşulları farklı gözden görmeye çalışmalısınız.Diğer taraftan daha önceden harekete geçilmiş bir konu yeniden karşınıza gelecek ve siz bunu çözmek için cuma günü harekete geçeceksiniz. Bu hafta fikirsel olarak karşınıza güzel şanslar gelecek. Ama bu şansları hayata geçirirken abartmamaya ve tutamayacağınız sözler altına girmemeye özen gösterin. Güzel bir hafta olsun.