Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova Koç burcuna özel hayat uyarısı yaptı!

Hande Kazanova Koç burcuna özel hayat uyarısı yaptı!

tarafından ker_def

Bir dönem oyunculuk da yapan Hande Kazanova, kariyerini astroloji konusunda ilerletme kararı almıştı. Bir süredir hem ekranlarda hem de internet ortamında burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, yaptığı isabetli yorumlarla bir hayli dikkat çeken astrologlar arasına katıldı. Hande Kazanova’nının haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var.

Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık KOÇ burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftaya eğlenceli konu ve olaylarla başlayacaksınız sevgili Koç ve yükselen Koç’lar. Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi olacak. Fikirlerimiz, düşüncelerimiz ve gelecek planlarımız önemli olacak. Özel hayatımızla alakalı göz önünde bulunacağımız ortamlarda ve ilişkimizle ilgili konularda daha ekonomik ve dikkatli hareket etme isteğimizin de yüksek olduğunu görüyoruz.Karşınıza önemli sorumluluklar gelebilir.

Maddi konularda ve ikili ilişkilerinizde daha temkinli adımlarla lerleyeceksiniz. Hayata bakış açınız daha keyif verici olacak. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkileşimler hayat girişimlerinizde sizleri destekleyecek sevgili Koç’lar.19 Şubat’ta bir Dolunay gerçekleşecek. Hem Güneş, Balık Burcu’na geçecek. Bu Dolunay, sıfır derece Başak Burcu’nda oluşacak. İş, hizmet ve sağlık ile ilgili konularda birtakım olayların sonuna gelirken aynı zamanda hayatınızla, kariyerinizle alakalı ya da projelerinizle alakalı konularda da önemli başlangıçların ve duygusal sonuçlanmaların karşınıza geldiğini görüceksiniz.

Bu Dolunay’da sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmamanız gerekiyor. Güneş, Balık Burcu’na geçer geçmez biraz kendi köşenize çekileceğiniz, her şeyi içinizde sorgulayacağınız, plan ve programa daha fazla odaklanacağınız bir dönem geçireceksiniz.Bu dönem içeresinde diğer insanlara yardım etmek önem kazanacak. Siz geri planda durup diğer insanlara yardım ettiğiniz müddetçe, hayatınızla ilgili konularda da güzel açılımlar elde edeceksiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler, kariyer ve iş alanlarınızda size fırsatlar sunacak. Abartmamaya özen göstererek, cuma günü en çok bu etkiye dikkat edin. Güzel bir hafta olsun.