Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Başak Burcu yorumu

Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Başak Burcu yorumu

tarafından ker_def

Oyunculuk geçmişi de olan Hande Kazanova, astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştirdi.

Burçlarla ilgili yorumlarıyla hem ekranlarda hem de internet ortamında hayranlarını bilgilendiren Hande Kazanova, 14-20 Ocak haftası için de önemli yorumlarda bulundu.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına konuştu.

Kazanova’nın bu haftayla ilgili genel yorumunda girişimlerimizin ve motivasyonumuzun yüksek olacağı günlerin geldiği müjdesi vardı. Hızlı beklenmedik ve sürpriz oluşumlar duygu iniş çıkışlarımızı arttırabileceğini anlatan Kazanova, büyük girişimlerden uzak durulmasında fayda bulunduğunu belirtmekte…

Hande Kazanova’nın bu hafta için Başak burcu yorumu şöyle:

Evinize bir şey alabilirsiniz. Ailenize parasal konuda yardım edebilirsiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız ön planda olabilir.

Oldukça hareketli ama bir o kadar da parasal konulara yönelik bir şekilde haftanız başlıyor sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Gün içerisinde halletmeniz gereken bir para meselesi varsa pazartesi günü öğleden sonra ani ve beklenmedik bir şekilde bu durumu çözebilirsiniz. Diğer taraftan yine ani ve beklenmedik bir şekilde duygu iniş çıkışlarınız yüksek olabilir. Para sorumluluğuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu hafta önemli.Perşembe gününe kadar seyahatler, yabancılarla yapılacak olan işler, gelecek planlarınız devrede olacak, perşembe gününden sonra ise algınızı ve ilginizi kariyerinize, iş hayatınıza, yapılması gerekenlere çevireceksiniz. Bu hafta cuma, cumartesi, pazar hareketli günlerimizden ve cuma günü hem aşk hayatınızda hem de iş alanlarınızda kolay ikna olmayacaksınız. Olayların ardındaki gerçekleri araştırmak önem kazanacak.

Ev ve aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi çok mutlu edebilir. Evinize bir şey alabilirsiniz. Ailenize parasal konuda yardım edebilirsiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız ön planda olabilir.Tüm bunları yaptıkça kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

Parasal konulardan cumartesi günü tepkiler vermeye meyilli olacaksınız özellikle eşinizle ve onun parasal konulardaki değişimler sizin de hayata tepkisel yaklaşmanıza neden olabilir.Pazar Güneş; Kova Burcu’na geçiyor. İş hayatınızı önemseyeceğiniz ve kendinizi iş hayatınızda göstermek isteyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz.

Yine bu dönemde sağlığınızla ilgili konu ve olayların hayatınızda daha fazla yer ettiğini göreceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.