Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Terazi Burcu yorumu

Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Terazi Burcu yorumu

tarafından ker_def

Oyunculuk geçmişi de olan Hande Kazanova, astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştirdi.

Burçlarla ilgili yorumlarıyla hem ekranlarda hem de internet ortamında hayranlarını bilgilendiren Hande Kazanova, 14-20 Ocak haftası için de önemli yorumlarda bulundu.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına konuştu.

Kazanova’nın bu haftayla ilgili genel yorumunda girişimlerimizin ve motivasyonumuzun yüksek olacağı günlerin geldiği müjdesi vardı. Hızlı beklenmedik ve sürpriz oluşumlar duygu iniş çıkışlarımızı arttırabileceğini anlatan Kazanova, büyük girişimlerden uzak durulmasında fayda bulunduğunu belirtmekte…

Hande Kazanova’nın bu hafta için Terazi burcu yorumu şöyle:

Duygusal iniş çıkışlarınız gün içerisinde yüksek olacak bu da yüksek tepkiler vermenize neden olacak bu dönemde sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar.

Özel hayatınızda hızlı gelişmelerle bu pazartesi başlıyor sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar.

Diğer taraftan eğer bir danışmanlığınız ya da ortakla atacağınız birtakım adımlar varsa pazartesi günü beklenmedik olana açık olun. Duygusal iniş çıkışlarınız gün içerisinde yüksek olacak bu da yüksek tepkiler vermenize neden olacak bu dönemde. Akşam saatleri itibariyle Ay Boğa Burcu’na geçiyor. Perşembe gününe kadar parasal işlerinizin üzerine düşüp, bu işlerinizi halletmenin yollarını arayabilirsiniz. Perşembe gününden sonra ise daha çok seyahatler ve diğer insanlarla yapılacak olan işler, güzel bağlantılara açık olacaksınız sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar.

Hafta sonuna doğru hayat hareketleniyor. Bu hareketlilik içerisinde ev, aile, yuva alanlarınızda olayların daha derinine gitmek, araştırmak, fikirlerinizi insanlara kabul ettirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Diğer taraftan bu cuma günü iletişimsel işlerinizde şans sizden yana olacak. Yakın çevrenizdeki insanların desteğini alarak hem özel hayatınızda güzel adımlar atabilir hem de özel hayatınızdaki güzel etkileşimlerin iş alanlarınıza güzel yansıdığını görebilirsiniz.

Cumartesi günü sevdiğiniz insanla kavga etmemeye, sabırsız etkilerle karşı tarafı zorlamamaya özen göstermeniz gerekecek ve bu Pazar günü Güneş Kova Burcu’na geçiyor. Terazi Burçları için aşk hayatlarını ön plana alacakları bir dönem başlıyor.

Aşkı daha fazla konuşmak, kendinizi aşkla yenilemek ya da hayata aşkla bakmak önemli olacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konu ve olayların bu dönem sonrası hayatınızda daha fazla yer ettiğini göreceksiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizde, eğitimsel konularda da hızlı gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Güzel bir hafta diliyorum