Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık YENGEÇ Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık YENGEÇ Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık YENGEÇ burcu yorumunda şunları söyledi:

Maddi konularda çok çabuk sinirlenebilir ve çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Haftanız bu etkilerle başlayacak sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar.İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sorumluluklarla ilerlediğiniz bir dönem olacak. Hem arkadaş çevrenizle olan işleriniz hem ev ve aile alanınız ve özel hayatınızda biraz daha utangaç olacak ve düşünerek adımlar atmaya özen göstereceksiniz.Bu hafta içerisinde sağlam ilişkiler kurmak en büyük arzunuz olacak. Hayata geniş açıdan bakacağınız bir dönem olacak. Maddi konularda sıkıntı ve problemlerinizi rahatlıkla bertaraf edebilirsiniz.

19 Şubat salı günü önemli olacak çünkü sıfır derece Başak Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizin iletişim ayağınızda yaşanacak. İletişime dayalı işleriniz hızlanabilir, bu alanlarda hızlı birtakım kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevre akraba ve kardeşlerinizin hayatında da hızlı gelişmeler bu Dolunay ile beraber algınızı yakın çevre konularınıza çevirecek.Diğer taraftan Güneş’in Balık Burcu’na geçmesiyle hem seyahatlerle ilgili işler hem gelecekle ilgili birtakım konuşma ve durumlar önem kazanacak.

Seyahat etmekten ve diğer ülkelerde bulunmaktan mutluluk duyacaksınız. Çarşamba ve cuma günleri geleceğe yönelik işlerinizde hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz.Özel hayatınızda da güzel adımlar devrede olabilir. Cuma günü işle ilgili konular hakkında tutamayacağınız sözler verip, abartmamalısınız. Hafta sonu ise planlarınızı ve kafanızdaki düşünceleri çok daha rahat toparlayacaksınız. Kıskançlık etkisi cumartesi günü devrede olacak. Sevdiğiniz insanı çok fazla üzmemelisiniz. Güzel bir hafta diliyorum.